ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Butonlu Sermaye Taskbar 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frighter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 109
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

teşekkürler eline sağlık , da kaldıracaklarıda anlatıma koysaydın daha sağlıklı olurdu bilmeyenler için sıkıntı bunlar
Burda öyle birşey yapacak kimse yokkene benden beklemen saçma oldu olmadı hiç uğraşmıyalım bari ben direk sizlere filesi paylaşayım daha iyi olsun :D :D

Burda öyle birşey yapacak kimse yokkene benden beklemen saçma oldu olmadı hiç uğraşmıyalım bari ben direk sizlere filesi paylaşayım daha iyi olsun :D :D
farkettiysen kendi adıma konuşmadım yeni başlayan olur fazla bilgisi olmayan olur eklemek ister ekleyemez o yüzden söylüyorum :)

Ekledim sorunsuz.

Son düzenleme:
farkettiysen kendi adıma konuşmadım yeni başlayan olur fazla bilgisi olmayan olur eklemek ister ekleyemez o yüzden söylüyorum :)
Hiç bilgisiz yeni birisi zaten hiç bilgisi yoksa bunun dışındada hiçbirşeyi ekliyemiyeceği için hiç zahmet tek bunu boşa eklemiş olur :D bilgisiz adam ilk önce öğrenecek biz doğuştan bilmiyoruz düşe kalka olur herşey :)

PO5WW8.png

:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri