- Konular
- 5
- Online süresi
- 24820s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 61
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Altinda bide development yaziyo recep bii filesi toparliyamadin sen kendine bakk cakma Dev. seni hahahaHayatında hiç bişey başaramamış insan konuştu![]()
- Konular
- 176
- Online süresi
- 25g 67119s
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 178
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 889
- DevLira
- 0
bak bu konuda seninle ne kadar anlaşamamış olsakta bu konuda hak veriyorumHayatında hiç bişey başaramamış insan konuştu![]()
- Konular
- 170
- Online süresi
- 7452s
- Reaksiyon Skoru
- 509
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 243
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 785
- DevLira
- 0
Konu sahibi ömer oyunu kurdum çalıştırdım diyor ise emin olun kurup çalıştırmıştır aslında çok haklı eğer ki video paylaşımı yaparsa global sunucu el altından satılacak sonrada filesi her kez kurmaya başladığında artık hiçbir kıymeti kalmayacak
Sakın video paylaşma ömer onca emek verip millete dağıtma o kadar uğraşmışsın yazık edersin emeğine
Sakın video paylaşma ömer onca emek verip millete dağıtma o kadar uğraşmışsın yazık edersin emeğine
- Konular
- 149
- Reaksiyon Skoru
- 330
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 117
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 123
- DevLira
- 0
peki bişey sorcam yorumum neden silindi ?
client ve game farklı dedim diye yorumum silindi ilgilenirmisin. baltalama vb yok.
tekrar diyorum client ve game farklı örnek veriyorum changelook yansıtma sistemi packlarda ve client srcde ekli ama gamede ekli değil bilginiz olsun.
@DarkKnights;
client ve game farklı dedim diye yorumum silindi ilgilenirmisin. baltalama vb yok.
tekrar diyorum client ve game farklı örnek veriyorum changelook yansıtma sistemi packlarda ve client srcde ekli ama gamede ekli değil bilginiz olsun.
@DarkKnights;
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 1370s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 402
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 8 Gün
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
peki bişey sorcam yorumum neden silindi ?
@DarkKnights;
Mesajın silinmemiş dikkatli bakmıyorsun galiba #190
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...