Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Suky'den Rubinum Source Hadi Eyvallah ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hayatında hiç bişey başaramamış insan konuştu :)
Altinda bide development yaziyo recep bii filesi toparliyamadin sen kendine bakk cakma Dev. seni hahaha

Konu sahibi ömer oyunu kurdum çalıştırdım diyor ise emin olun kurup çalıştırmıştır aslında çok haklı eğer ki video paylaşımı yaparsa global sunucu el altından satılacak sonrada filesi her kez kurmaya başladığında artık hiçbir kıymeti kalmayacak

Sakın video paylaşma ömer onca emek verip millete dağıtma o kadar uğraşmışsın yazık edersin emeğine

peki bişey sorcam yorumum neden silindi ?

client ve game farklı dedim diye yorumum silindi ilgilenirmisin. baltalama vb yok.

tekrar diyorum client ve game farklı örnek veriyorum changelook yansıtma sistemi packlarda ve client srcde ekli ama gamede ekli değil bilginiz olsun.

@DarkKnights;

peki bişey sorcam yorumum neden silindi ?

client ve game farklı dedim diye yorumum silindi ilgilenirmisin. baltalama vb yok.

tekrar diyorum client ve game farklı örnek veriyorum changelook yansıtma sistemi packlarda ve client srcde ekli ama gamede ekli değil bilginiz olsun.

@DarkKnights;

Mesajın silinmemiş dikkatli bakmıyorsun galiba #190

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri