Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Yüzde 55 şampiyon!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wyvernn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 115

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

465

’de ilk 5 maçta 13 puana ulaşan , bu performansı sergilediği dokuz sezonun 5’inde mutlu sona ulaşmayı başardı

279
3 maçlık galibiyet serisi 'da sona eren Kasımpaşa'yı yendi ve 5 hafta sonunda 13 puana ulaştı. İstatistiklere göre sarı-kırmızılı takımın bu sezon şampiyon olma ihtimali yüzde 55! Cimbom 3 puanlı sisteme geçilen 1987-88 sezonundan bu yana ilk 5 haftada 13 puan topladığı 9 sezonun 5'inde mutlu sona ulaştı. Aslan son olarak 2012-13 sezonunda 5 haftada 13 puanla lige başlamış ve zirveden hiç inmemişti.

Mariano: Yardım ediyorlar
Oynadığı etkili oyun ile göz dolduran Galatasaray 'ın başarılı sağ beki Mariano, "Takım içinde herkes birbirine yardım ediyor. En önemli özelliklerimizden biri de bu. Öyle olduğu zaman galibiyetler daha kolay geliyor. Garry ve Tolga çok kaliteli oyuncular. Bana da çok yardımcı oluyorlar. Defansı iyi yaptığımız sürece her şey iyi oluyor" açıklamasını

'in gol sevincine ortak olan dün gece de ilk 4 haftada olduğu gibi savunmanın önünü süpürdü.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri