noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Black Squat Oyun İncelemesi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OOKraLErtaCOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

header.jpg

Merhabalar sizlere bugün kendimde oynadığım bir oyunun incelemesini yapacağım.Aslında ben hiç oyun incelemesi yapmayı seven biri değilim ancak gerçekten bu oyun incelenmeyi ve başka kişilerle paylaşılmayı hak ediyor.Oyun bir fps oyunu özellikle bu tür oyunları seven kişileri kendisine bağlıyor. ( benim gibi ) Bazı oyunlar vardır para yatırmazsanız bir yerde kalır gelişemezsiniz ancak bu oyunda o mevcut değil.Burada oyun stratejiniz önemli rol oynuyor.Oyun fps olmasının yanı sıra küçük bir stratejide gerektiriyor.Misal bir yerlere saklanmazsanız açıkta durursanız kolayca ölebilirsiniz ancak iyi bir yerde siper alırsanız çok sayıda düşman öldürebilirsiniz.

Bu oyun şuan için erken erişim oyunu ancak tam sürümündede çok fazla değişiklik olacağını sanmıyorum.Oyunu bir kez oynadığınızda benim ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Diğer fps oyunlarına oranla bunda ayrı ayrı karakter oluşturmamıza gerek yok.Hepsi tek bir karakterde kullanılabiliyor.Keskin nişancı oynamak isterseniz oyun başında daha önce dizdiğiniz ekipmanları seçebilirsiniz.Oyunda türkçe dil desteği yok ancak lisede gördüğünüz ingilizce dersi size yetecektir.

Oyunda ayrı bir görev penceresi yok,siz pvp modu oynadıkça görevleriniz tamamlanıyor ve ona göre para ve medal denilen bir para birimine sahip oluyorsunuz.Özellikle pvp modlarını seven biriyseniz bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.Oyun aslında sıradan bir fps oyunundan farksız olsada nedendir bilinmez sizi oyuna bağlıyor.

Oyun şuan için steamde erken erişim oyunu olarak ücretsiz yayınlanmış durumda.Çok geç olmadan bence kütüphanenize ekleyip,bir denemenizi öneriyorum.Eğer oynamayı düşünürseniz steam üzerinden arkadaşlık yollayabilirsiniz.Oyunda türklerin sayısı diğer ülke oyuncularına göre az.Bunun nedeni ise oyunun erken erişiminin türkiyede daha geç açılmasından olduğu söyleniyor.

Black Squat Trailer

Black Squat Stem Linki

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri