Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Meraba arkadaşlar benim bir fikrim var ama quest yazmada başarılı değilim ve bu fikir gerçekleştirile bilirmi emin değilim çöl mapına ejder sabitledim
Ejder pet sandığı atıyor fakat 10adet sandık atıyor bu sandığı ejdere en çok damageyi vuran kişilere atmasını ve vurulan damageyi chat te yazmasını sağlıyabilirmiyiz
Yada ejdere vuran herkesin envanterine ejder ölünce sandık vermesini
Ejder pet sandığı atıyor fakat 10adet sandık atıyor bu sandığı ejdere en çok damageyi vuran kişilere atmasını ve vurulan damageyi chat te yazmasını sağlıyabilirmiyiz
Meraba arkadaşlar benim bir fikrim var ama quest yazmada başarılı değilim ve bu fikir gerçekleştirile bilirmi emin değilim çöl mapına ejder sabitledim
zaten öyle kim cok vurursa ona düşer en cok damageyi atan kişi alır itemi
Onu arakadaşımla denedik ikimizde farklı oranda edit yaptık svde ben vuruyorum 80k arkadaşım vuruyor 5k item ona duşuyorBır cok filesda var olan bırsey zaten bozuk ve açıklık yoksa olan şey