Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Tanıtım İndexini WMCP'ye uyarlamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BlackSwindLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar elimde PESEGE'nin paylaştığı tanıtım indexi var bayağı beğendim bu zamana kadar hiç web kodlama vs. uğraşmadığım için pek bilgim yok eğer bilgisi olan bir arkadaş var ise şu tanıtım indexini wmcp uyarlayabilirmi uyarlarsa çok iyi olur ve sadece ben kullanmam wmcp kullanan coğu kişi yararlanır.
Tanıtım İndex Linki :

vp5vd6.jpg

Konuyu uygun alana taşıdım. Öyle birine yaptirmana gerek yok çok basit bir şekilde yapabilirsin wmcp de wmcp_theme klasoru içine bir klasör aç hiç İndex atmadiysan mesutun attığı default klasörü var kendine göre bir isim ver yenithema olsun içine bi önizleme için onizleme.jpg adında bir önizleme resmi koy bu admin panelinde onizlemeni sağlıyor daha sonra index.html index.php adına çevir js css image linklerinin başına <?php echo WMindex; ?> veya direk kısa olarak <?=WMindex;?> koy başına örnek link <?=WMindex;?>resimklasor/resim.jpg daha sonra en başa en üste defineları cagiracaksin direk default açıp ordan da alabilirsin bu kadar adminden aktif ettiğin zaman kullanabilirsin

Konuyu uygun alana taşıdım. Öyle birine yaptirmana gerek yok çok basit bir şekilde yapabilirsin wmcp de wmcp_theme klasoru içine bir klasör aç hiç İndex atmadiysan mesutun attığı default klasörü var kendine göre bir isim ver yenithema olsun içine bi önizleme için onizleme.jpg adında bir önizleme resmi koy bu admin panelinde onizlemeni sağlıyor daha sonra index.html index.php adına çevir js css image linklerinin başına <?php echo WMindex; ?> veya direk kısa olarak <?=WMindex;?> koy başına örnek link <?=WMindex;?>resimklasor/resim.jpg daha sonra en başa en üste defineları cagiracaksin direk default açıp ordan da alabilirsin bu kadar adminden aktif ettiğin zaman kullanabilirsin

Denedim de yapamadım elimde düzenlediğim bi indexim var fakat wmcp ye uyarlayamıyorum daha detaylı bi anlatım mevcutmu veya siz biraz daha detay verebilirmisiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri