yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ücretli Sıfır Sistem Files Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DanqeriuSS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 416

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamlar arkadaşlar, sıfır sistem,bugsuz,hatasız files arıyorum. tabiki sıfır sistem diyorum fakat files içerisinde kesinlikle olması gerekenler'de var.
istediğim files şu şekilde; lycan olmayacak, 5 envanter ekli olacak, bütün beta mapler ekli olacak, ws'de hp ve sp görmek ekli olacak(onaylı değil,direk ws'ye başladığında çıkıcak), files 40k olacak, kemer sistemi ekli olacak, pazar kurarken sadece yang değilde örneğin su ve bar ile de item satabileceğiz(multi price), efsun botu ekli olacak(saltanatmt2 tipi), karakter kayması gibi hatalar olmayacak, hiçbir bug vb olmayacak, diğer serverlerde gördüğümüz aşırı sistemlerin hiçbiri olmayacak. yani bunlardan başka sisteme gerek duymuyorum, bu saydıklarım şuanlık makul. eğer bu filesi yapacak kişi işini iyi yapıyorsa,güvenilirse diğer eklemeyi düşündüğüm sistemleride ilerde ekleteceğim. filesi yapmak isteyen, veya elinde böyle bir files olan varsa özelden iletişime geçebilir.

Son düzenleme:
Hiç bir bug fix olmayacak mı ? :SADQwephkjhasd nie para veriosun ozaman kardeşim sen :D ulan ya git beleş files bul src bul compile et onları youtubden izleyerek yapabilirsn.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri