Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

site market olayı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skad11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 177

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

selam arkadaşlar bişi sorucaktım biz simdi bi sunucu alıcağız büyükweb den kendi filesimizi felan kurucaz market paneli felan onların kini kullanıcağız umarım çalısır fakat biz market paneline mobil ödeme ve kredi kartı ödeme sistemini yapmak istiyoruz fakat bu konuda hiçbir fikrimiz yok yani araştırdım nası yapılır veya nasıl eklenir nasıl alınır acaba bilen varsa anlaya bilirmi burdan veya skaypeden sistem nasıl işliyor felan sunucuyu alıcaz bi bu kaldı aklımızda bunu çöze bilsek açıcaz yardımlarını bekliyorum.

selam arkadaşlar bişi sorucaktım biz simdi bi sunucu alıcağız büyükweb den kendi filesimizi felan kurucaz market paneli felan onların kini kullanıcağız umarım çalısır fakat biz market paneline mobil ödeme ve kredi kartı ödeme sistemini yapmak istiyoruz fakat bu konuda hiçbir fikrimiz yok yani araştırdım nası yapılır veya nasıl eklenir nasıl alınır acaba bilen varsa anlaya bilirmi burdan veya skaypeden sistem nasıl işliyor felan sunucuyu alıcaz bi bu kaldı aklımızda bunu çöze bilsek açıcaz yardımlarını bekliyorum.
Bir firma ile anlaşmaniz gerekiyor o şekilde ancak. Bakınız buradaki bir firma ile anlaşabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri