InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

MilasMt2 Tarzı Android Uygulaması.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProWhite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 651

Yapılsınmı ?

• Evet

Oy: 3 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

ProWhite

Level 2
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
24
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
17
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar arkadaşlar ilk önce herkesin bildiği milasmt2 android uygulaması var sanırım metin2 de ilk olacaklar ama ben bunu sonlandırmayı düşünüyorum delphi 10 ile uygulamanın dahada gelişmişini yapacağım.
Tabiki bunu ilk önce sizlere sormak istedim neden derseniz tutulmazsa emeğim boşuna gider bu yüzden oylamaya katılmayı unutmayınız.

İlk önce güzel bir fikir fakat sen uygulamayı yapsan da bunu Google Play Store eklemen için server sahiplerinin ücret ödemesi gerekecek ancak her üyenin apk olarak indirip kurması lazım.

Merhabalar arkadaşlar ilk önce herkesin bildiği milasmt2 android uygulaması var sanırım metin2 de ilk olacaklar ama ben bunu sonlandırmayı düşünüyorum delphi 10 ile uygulamanın dahada gelişmişini yapacağım.
Tabiki bunu ilk önce sizlere sormak istedim neden derseniz tutulmazsa emeğim boşuna gider bu yüzden oylamaya katılmayı unutmayınız.
Yaptığın hiç birşey boşa emek olmaz yoruma isteğe göre hareket etme illa ki ihtiyaç duyan olacaktır. Şimdiden kolay gelsin

denemekten asla vazgeçme

Fiyatın çok fazla olacağını sanmıyorum illaki google playdende olacak diyede birşey yok web sitelerinin sonuna /androids.apk yazıpta indirme işlemide yaptırabilirsiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri