- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce Ege Üniversitesi bilgisayar okuyordum ancak derslerden ve bölümden çok memnun kalmayarak okulu dondurmuştum ve biraz ara verdim bu sene sınava girdim 1. Tercihlerimde aslında bir bakımdan bilerek en olması imkansız bölümleri yazdım ve 2. tercihlerimde aile mesleği olan Mali Müşavirliğe bir katkım olsun diye Muhasebe Finansman ve Vergi Uygulamaları bölümünü okumak istedim ve isteğim gerçekleşti. Süleyman Demirel Üniversitesi - Muhasebe ve Vergi Uygulamalarını kazandım.
Umarım hakkımda hayırlısı olur...
Edit: Isparta'da yaşayan, öğrenci olan arkadaşlarımız varsa bu konu altından tanışabiliriz. Bakarsınız birlikte eve bile çıkabiliriz. Taliplerimi bekliyorum
Tanımak isteyenlere özet geçiyim;
Adım Sergen 22 yaşındayım doğma büyüme İzmir'liyim. Konuda da belirttiğim gibi hem özel nedenler hemde bölümden sıkıldığım için ara vermiştim, daha sonra aile mesleğine yöneldim diyebilirim. League of Legends oyuncusuyum. Kısa bir süre Ege Üniversitesinin kendi bölümümüzde kurduğumuz takımda ADC-SOLO olarak oynadım. Daha çok merak ettiklerinizi özelden sorabilirsiniz.
Daha önce Ege Üniversitesi bilgisayar okuyordum ancak derslerden ve bölümden çok memnun kalmayarak okulu dondurmuştum ve biraz ara verdim bu sene sınava girdim 1. Tercihlerimde aslında bir bakımdan bilerek en olması imkansız bölümleri yazdım ve 2. tercihlerimde aile mesleği olan Mali Müşavirliğe bir katkım olsun diye Muhasebe Finansman ve Vergi Uygulamaları bölümünü okumak istedim ve isteğim gerçekleşti. Süleyman Demirel Üniversitesi - Muhasebe ve Vergi Uygulamalarını kazandım.
Umarım hakkımda hayırlısı olur...
Edit: Isparta'da yaşayan, öğrenci olan arkadaşlarımız varsa bu konu altından tanışabiliriz. Bakarsınız birlikte eve bile çıkabiliriz. Taliplerimi bekliyorum

Tanımak isteyenlere özet geçiyim;
Adım Sergen 22 yaşındayım doğma büyüme İzmir'liyim. Konuda da belirttiğim gibi hem özel nedenler hemde bölümden sıkıldığım için ara vermiştim, daha sonra aile mesleğine yöneldim diyebilirim. League of Legends oyuncusuyum. Kısa bir süre Ege Üniversitesinin kendi bölümümüzde kurduğumuz takımda ADC-SOLO olarak oynadım. Daha çok merak ettiklerinizi özelden sorabilirsiniz.
- Konular
- 25,408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 5d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 877
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
Tebrikler. 

- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
Tebrikler.![]()
Teşekkür ederim.
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Hayırlısı olsun Sergen 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)