Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Müzayede Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 462

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Değerli Gladiatus Severler,

Bir çoğunuzun bildiği gibi son zamanlar da tarafınızdan Müzayede ile ilgili bir çok şikayet almaktayız. Konu içeriği bilindiği gibi '' Son saniyeler de verilen teklifin işlenmemesi / Teklif verdim ama item gelmedi / Teklif verdim ama teklifimin geçildiğine dair mesaj gelmedi '' gibi problemler.

Şirkete bu konunun oyun hatası olup / olmadığını, oyun hatası var ise hatanın güncelleme ile düzeltilmesi gerektiğini bildirdik.

Şirket ile yapılan görüşmeler sonrasında bunun bir oyun hatası olmadığı konusunda bize gerekli bilgilendirmeler sağlandı.

Olay şöyle ki ; sistem son saniye tekliflerinde sadece itemi & Müzayede'yi kazanan oyuncuya bilgilendirme mesajı göndermektedir. Aynı eşya'ya birden fazla teklif verenlere kazanan harici sistem hiç bir şekilde '' Teklifiniz geçildi / Açık arttırmayı kaybettiniz şeklinde mesaj göndermemektedir.

Aynı şekil de, son saniye verilen teklifler sistemimiz tarafından işlenmiş gözükse bile, tarafınıza bilgilendirme mesajı gelmemektedir.

Tarafımızca yapılan kontroller sonrası ise '' Teklifim işlenmedi '' gibi şikayetler de yapılan kontroller sonucu Tekliflerin işlendiği, '' Teklif verdim ama item gelmedi '' şeklinde yapılan şikayetler de '' İtem'i bir başka oyuncu'nun kazandığı tespit edilmiştir.

Bu durumun bir oyun hatası olmadığını siz değerli oyuncularımıza bildiririz.

Saygılarımla.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri