HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Wolfteam Oyuncularının gözü aydın yeni rütbeler oyunda fakat teknik problemlerden dolayı bakım uzatıldı.
İşte Haberin Detayları
12 Eylül 00:05 - 08:00 saatleri arasında Wolfteam'de bakım çalışması yapılacaktır. Bu süre içinde yenilikler oyuna geleceği için bir süre giriş yapamayacaksınız.
Çalışma sona erdikten sonra yenilikleri keşfetmek için Wolfteam heyecanına tam gaz devam.
Anlayışınız için teşekkürler,
Wolfteam Ekibi.
İşte Haberin Detayları
12 Eylül 00:05 - 08:00 saatleri arasında Wolfteam'de bakım çalışması yapılacaktır. Bu süre içinde yenilikler oyuna geleceği için bir süre giriş yapamayacaksınız.
Çalışma sona erdikten sonra yenilikleri keşfetmek için Wolfteam heyecanına tam gaz devam.
Anlayışınız için teşekkürler,
Wolfteam Ekibi.
Benim görüşüm olarak yeni sistemi beğenmedim sebebi ben Tuğgeneral olacaktım zaten sık oynamam arada girerim bi girdim 54 milyon Gp'de Altın Albay oluyosunuz yani yıldız olmaya 150 milyon istiyor artık. 100 milyon istiyordu zorlaştırmışlar bence Kolaylaştırmaları gerekiyordu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)