- Konular
- 63
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 97
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 146
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Herkese merhaba,
Öncelikle ufaktan projeden bahsedeyim, projenin adı ArgeCore. Şu anda yapım aşamasında ve çok kalmadı bitişine. İlk beta sürümünü sürmeden önce, Testleri (örn bugları exploitleri) yapacak bir ekip gerekiyor, tabi bu ekibin tamamı Oyun yöneticisi olarak seçilmeyecek bazı kriterler var. Fakat her bugu bulan için EP ödülü verilecek.
Özellikle not geçiyorum; Bana "Ben Testten anlamam ama yöneticilik yaparım" diyen insan yöneticilik de yapamaz bu tarz şahıslar yazmasın...
Edit: Arkadaşlar, gm alımı yapmıyoruz. Test Ekibi alımı yapıyoruz. Testler sonuçlandıktan sonra, en çok yardımı yapan (bug - hata bildirimi gibi.) kişilerin ekibe alınma olasılığı yükseliyor. Tabi bu alım incelemesinde, kişiliğiniz, konuşma tarzınız, bilmeyen oyunculara karşı tutumunuz ve buna benzer karakteristik özellikleriniz de dahil edilerek yönetim ekibine alım yapıyoruz. Lütfen buna dikkat ederek başvuru için mesaj atın. "GM alımı yapıyormuşsunuz" gibi mesajlar ile gelmeyin.
Gelelim Ekip için Gerekli Kriterlere;
Discord:
Öncelikle ufaktan projeden bahsedeyim, projenin adı ArgeCore. Şu anda yapım aşamasında ve çok kalmadı bitişine. İlk beta sürümünü sürmeden önce, Testleri (örn bugları exploitleri) yapacak bir ekip gerekiyor, tabi bu ekibin tamamı Oyun yöneticisi olarak seçilmeyecek bazı kriterler var. Fakat her bugu bulan için EP ödülü verilecek.
Özellikle not geçiyorum; Bana "Ben Testten anlamam ama yöneticilik yaparım" diyen insan yöneticilik de yapamaz bu tarz şahıslar yazmasın...
Edit: Arkadaşlar, gm alımı yapmıyoruz. Test Ekibi alımı yapıyoruz. Testler sonuçlandıktan sonra, en çok yardımı yapan (bug - hata bildirimi gibi.) kişilerin ekibe alınma olasılığı yükseliyor. Tabi bu alım incelemesinde, kişiliğiniz, konuşma tarzınız, bilmeyen oyunculara karşı tutumunuz ve buna benzer karakteristik özellikleriniz de dahil edilerek yönetim ekibine alım yapıyoruz. Lütfen buna dikkat ederek başvuru için mesaj atın. "GM alımı yapıyormuşsunuz" gibi mesajlar ile gelmeyin.
Gelelim Ekip için Gerekli Kriterlere;
- +18 Yaş
- Online Süresi Min; 2 Saat
- Çözüm üretebilme yeteneği
- Tespit edilen soruna, çözüm önerebilecek kadar bilgi
- Tecrübe o kadar önemli değil. Herkes anasının karnından tecrübe ile doğmuyor.
- Düzgün Türkçe
- Sagılı Hitap şekli
- Tarafsız ve adil bakış açısı.
Discord:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 763
- Online süresi
- 25853s
- Reaksiyon Skoru
- 277
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 275
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 1,092
- DevLira
- 0
Konunuzu örnek konu içeriğine göre 12 saat içerisinde düzenleyiniz.
https://forum.turkmmo.com/konu/588610-ornek-konu-konu-acmadan-once-okuyunuz/
- Konular
- 63
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 97
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 146
- DevLira
- 0
zaten örnek konuya göre düzenlenmiş durumda. illa online süresi vs. yazmak zorunda değiliz.Konunuzu örnek konu içeriğine göre 12 saat içerisinde düzenleyiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)