melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

msyql hatası alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoulNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

SoulNetwork

Level 1
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 9 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/konu/3535...-ve-en-gelismis-serverfilesi-best-production/

Kurdum herşey çok güzel :D CH Açarken yaşadığım hata :/

mysql_real_connect: Access denied for user 'mt2'@'localhost' (using password: YES)
cannot open direct sql connection to host: localhost user: mt2 db: common
cannot start server while no common sql connected

mysql benimle konuşuyor bana bir şey anlatmak istiyor ama anlamıyorum sizce ne diyor ?

Çözümü bilen var mı :/

Güncel!

server mysql bağlanamıyor diyor sanırsam bende yakın zamanda almıştım navicattaki admin kullanıcılarını silmiş ola bilirsin veya common sql yok felan diyo veya gerekli izin yok gibi ama normal olarak msql e bağlanamıyor şifrelerle ilgili bi sorun naptın şifreleri felanmı değiştirdin

oyun açılırken localhost üzerinden mysql bağlantı yapacak bir kullanıcı olması gerekir.
bu kullanıcı hatada belirttiği gibi
mt2 diye bir kullanıcı yazılı ve bu kullanıcı kullanmakta olduğunuz mysql üzerinde tanımlı değil yada şifresi farklı. bağlantı sağlayamadığını söylüyor. oyunun mysql databasesini kendi sunucunuza sorunsuz aktarmış olsanız bu hatayı almazsınız.
kullanıcıyı değiştirmek falan istediyseniz yada kendi database kullanıcılarınızı değiştirmemek için oyun mysql verileri üzerindeki mysql databasesini atmadıysanız bu hatayı alabilirsiniz.
ftp içinde kanallar içerisindeki configlerde yazılı olan kullanıcı adı mt2 şifresi yine configlerde yazar. bu kullanıcıyı mysql localhost olarak tanımlayarak çözülebilir. yada configlerdeki kullanıcıyı kendi mysqlinizde tanımlı bir kullanıcı ile değiştirerekte çözülebilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri