shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sıfır Official Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan welberw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen benimle dalgamı geçıyorsun ?
Ben mantıksız, oturdugu yerden millete çamur atılan hiçbir yoruma sessiz kalmam.

-Lycan dosyaları src olarak her yerde var, gidip söküp kullanan kişilerin sayısı bir elin parmak sayısından az.En azından tr de bunla uğraşan pek kimse yok.
-Şuana kadar açılan tüm lycanlı fileslerin hepsi "Maxmi 4.1 & Novaline" ve bug dolu,
-Sistemlerin hiçbiri 5 dakika eklenip kullanılmadı, bunlara harcadıgım sürenin haddi hesabı yok,
-Files 1 haftada değil "1 yıllık bir süreçten geçti" ve online olarak oynatıldı,
-Şuana kadar satışı açılan hangi fileste ne gördün ? Hepsi sistemlerin ss lerinden ibaret,
-Ben o senın aklının alamayacagı yerlere kadar didikleyip uğraştım,
-Bir sayfa dolusu yazı yazdım yukarda, okumayıp o oturdugun yerden çamur atıyorsun

Yazdıklarından nasıl biri oldugunu anlayacak biriyim, senin gibilere cevap vermekten üşenmem
Gidip Maxmi 4.1 indir
Bildirildi

Emeğine lafım yok yanlız bir konuya değinmek isterim şimdi Marty sama 'nın sourceleri piyasaya
düşünce ortada Lycan sorunu diye birşey kalmadı birçok kişide bu işleri becerecebilecek kapasitede
yani maxmi 4.1 de tarihe karıştı ondan daha sağlam lycanlı filesler paylaşıldı halende
paylaşılmaya devam ediyor.

Emeğine lafım yok yanlız bir konuya değinmek isterim şimdi Marty sama 'nın sourceleri piyasaya
düşünce ortada Lycan sorunu diye birşey kalmadı birçok kişide bu işleri becerecebilecek kapasitede
yani maxmi 4.1 de tarihe karıştı ondan daha sağlam lycanlı filesler paylaşıldı halende
paylaşılmaya devam ediyor.
Paylaşılmış bir files kullanmıyorum zaten belirtmek istediğimde bu.Martynin pack kısmı yine yok, lycan source dosyalari bu forumda bile var.
Neden bu kadar abartıldı anlamadım
Maxmi 4.1 ile milleti kazıklayan arkadaşları herkes koruyor, temiz calısanlara bi önyargı.Arkadaş edinip insanlara yalanmadigim icin cekiyorum heralde bunlari.Yoksa 10 yorum atip iyi overlerdi beni

Paylaşılmış bir files kullanmıyorum zaten belirtmek istediğimde bu.Martynin pack kısmı yine yok, lycan source dosyalari bu forumda bile var.
Neden bu kadar abartıldı anlamadım
Maxmi 4.1 ile milleti kazıklayan arkadaşları herkes koruyor, temiz calısanlara bi önyargı.Arkadaş edinip insanlara yalanmadigim icin cekiyorum heralde bunlari.Yoksa 10 yorum atip iyi overlerdi beni

Bilader yukarda emeğine lafım yok dedim sadece birşey açıkladım
Bugüne kadar arkadaşım dahi olsa işini iyi yapmıyorsa desteklemem övmem
Sen beni yanlış anlıyorsun istersen git warezde files bul sat bu beni ilgliendirmez
Ben sadece maxmi konusunda bir açıklık getirdim yoksa gerisi umrumda değil
Neyse hayırlı satışlar...

Bilader yukarda emeğine lafım yok dedim sadece birşey açıkladım
Bugüne kadar arkadaşım dahi olsa işini iyi yapmıyorsa desteklemem övmem
Sen beni yanlış anlıyorsun istersen git warezde files bul sat bu beni ilgliendirmez
Ben sadece maxmi konusunda bir açıklık getirdim yoksa gerisi umrumda değil
Neyse hayırlı satışlar...
Genel olarak yazdım
Tesekkurler

Offline shop eklicekseniz almayı düşünüyorum (Sorunsuz)

İyi satışlar
İstediğim verimi alırsam konuya dahil edicem, henüz belli olmadıgı için yazıda kesin değil demiştim
Güncelleme olursa bilgi verebilirim
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri