- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bilgin kısıtlı, amacın farklı
Daha fazla yanıt atmassan sevirim
Amacım para etmeyen şeylerle insanları sömürmemenizi sağlamak, konuyu okuyup bilgilenmesi arkadaşların.
Ve buraya satışa bir şey koyuyorsanız gelecek yorumlarada açık olacaksınız 2 satır yazı yazıp bırakırsanız ve yaptıklarınızı göstermezseniz bu tarz yorumlara açık olmanız gerekte, bilgim kısıtlı olduğunu sen o laftan anlayabilceğini düşünoyrsan zaten seninle diyaloğa girmeye gerek yok- Katılım
- 25 Nis 2010
- Konular
- 128
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1y 3mo
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
Sen benimle dalgamı geçıyorsun ?Amacım para etmeyen şeylerle insanları sömürmemenizi sağlamak, konuyu okuyup bilgilenmesi arkadaşların.Ve buraya satışa bir şey koyuyorsanız gelecek yorumlarada açık olacaksınız 2 satır yazı yazıp bırakırsanız ve yaptıklarınızı göstermezseniz bu tarz yorumlara açık olmanız gerekte, bilgim kısıtlı olduğunu sen o laftan anlayabilceğini düşünoyrsan zaten seninle diyaloğa girmeye gerek yok
Ben mantıksız, oturdugu yerden millete çamur atılan hiçbir yoruma sessiz kalmam.
-Lycan dosyaları src olarak her yerde var, gidip söküp kullanan kişilerin sayısı bir elin parmak sayısından az.En azından tr de bunla uğraşan pek kimse yok.
-Şuana kadar açılan tüm lycanlı fileslerin hepsi "Maxmi 4.1 & Novaline" ve bug dolu,
-Sistemlerin hiçbiri 5 dakika eklenip kullanılmadı, bunlara harcadıgım sürenin haddi hesabı yok,
-Files 1 haftada değil "1 yıllık bir süreçten geçti" ve online olarak oynatıldı,
-Şuana kadar satışı açılan hangi fileste ne gördün ? Hepsi sistemlerin ss lerinden ibaret,
-Ben o senın aklının alamayacagı yerlere kadar didikleyip uğraştım,
-Bir sayfa dolusu yazı yazdım yukarda, okumayıp o oturdugun yerden çamur atıyorsun
Yazdıklarından nasıl biri oldugunu anlayacak biriyim, senin gibilere cevap vermekten üşenmem
Gidip Maxmi 4.1 indir
Bildirildi
- Konular
- 170
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 138
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 6,625
- DevLira
- 12
Offline shop eklicekseniz almayı düşünüyorum (Sorunsuz)
İyi satışlar
İyi satışlar
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
Sen benimle dalgamı geçıyorsun ?
Ben mantıksız, oturdugu yerden millete çamur atılan hiçbir yoruma sessiz kalmam.
-Lycan dosyaları src olarak her yerde var, gidip söküp kullanan kişilerin sayısı bir elin parmak sayısından az.En azından tr de bunla uğraşan pek kimse yok.
-Şuana kadar açılan tüm lycanlı fileslerin hepsi "Maxmi 4.1 & Novaline" ve bug dolu,
-Sistemlerin hiçbiri 5 dakika eklenip kullanılmadı, bunlara harcadıgım sürenin haddi hesabı yok,
-Files 1 haftada değil "1 yıllık bir süreçten geçti" ve online olarak oynatıldı,
-Şuana kadar satışı açılan hangi fileste ne gördün ? Hepsi sistemlerin ss lerinden ibaret,
-Ben o senın aklının alamayacagı yerlere kadar didikleyip uğraştım,
-Bir sayfa dolusu yazı yazdım yukarda, okumayıp o oturdugun yerden çamur atıyorsun
Yazdıklarından nasıl biri oldugunu anlayacak biriyim, senin gibilere cevap vermekten üşenmem
Gidip Maxmi 4.1 indir
Bildirildi
kardeşim karışmak istemiyorumda 1 yıllık süreçten geçti diyorsun daha 2 ay önce
lycan offline alınır felan diye konu açıyorsun.
Bknz:https://forum.turkmmo.com/konu/3566831-ariyorum-lycan-offline-shop-pet/
kusura bakmada hangi ara 1 yıl oldu hangi ara testten geçti hangi ara onlinede oynandı bi referans verde bende bileyim.Tüm serverleri biliyorum merak ettim doğrusu böle konulara karışmam ama atıp tutarak iş yapmayın.Daha 3 ay önce game.core konuları açıyorsun testten geçti etti onlinede oynatıldı felan.
İyi forumlar...
- Konular
- 128
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1y 3mo
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
Yazıyı tekrar okuyun,kardeşim karışmak istemiyorumda 1 yıllık süreçten geçti diyorsun daha 2 ay önce
lycan offline alınır felan diye konu açıyorsun.
Bknz:https://forum.turkmmo.com/konu/3566831-ariyorum-lycan-offline-shop-pet/
kusura bakmada hangi ara 1 yıl oldu hangi ara testten geçti hangi ara onlinede oynandı bi referans verde bende bileyim.Tüm serverleri biliyorum merak ettim doğrusu böle konulara karışmam ama atıp tutarak iş yapmayın.Daha 3 ay önce game.core konuları açıyorsun testten geçti etti onlinede oynatıldı felan.
İyi forumlar...
Lycanı ücretli aradığımı bulamayip kendim ekledigimi belirttim.Test hali lycandan once yapıldı.Kimsenin dünü ve bugunu bir değil bilgim varken degil uğraşip karistirarak ogrendim bu isi, files acık.Tesekkurler.
Iyi forumlar
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)