- Konular
- 184
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 446
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 10,294
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Güzel bir filese benziyor eline sağlık. Temiz offical temalı fileslerden birisi. Eksik bir kaç şey var onları da eklersen daha güzel duracağını düşünüyorum.
- Slotlarda level ve agresif slotlarda "*" gösterisi.
- Sermaye butonu.
- Kadim efsun nesnesi.
- Ticarette level gösterme.
- Mob drop info butonunu ortaya atmışsın onu daha göze hoş edecek bir yere çekmelisin.
- Çivit kurt ruhu grup kutsama ile çalışması saçma.
- Offical olarak son güncel itemler bosslar maplar ve pet gibi eklentiler ekli mi?
- Levelli pet sistemi?
- Preminum efektler yani 3lü depo el drop gibi eklentiler sol üstte gizlenebilir. Ama etkileri aktif olacak şekilde.
- Envanterde bulunan item silme butonu kaldırılabilir. Simya butonu orjinal yerine koyulabilir.
Gözüme çarpan şeyler bunlar güzel files olmuş. Sourceli fiyatını da eklerseniz daha güzel olacaktır. Başarılar. Hayırlı satışlar.
Bildiğim kadarıyla lycan çivit kurt ruhu official serverlarda da grup üyeleri üzerinde çalışıyor diye biliyorum.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Abartmıyorum beyler ama gerçekten bu forumda işini hakkıyla yapan bir insandır umut kendisinden files almışlığım var bu forumda çok nadir bulabileceğiniz değerli bir insandır
Files warezdekini alip duzenliyor millete goz boyuyor belli olmasin diye gorsel degisiklik yapiyor files statu frozen karisimi bisey herseyi calinti konu kilit
- Konular
- 128
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1y 3mo
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 116
- DevLira
- 0
Files warezdekini alip duzenliyor millete goz boyuyor belli olmasin diye gorsel degisiklik yapiyor files statu frozen karisimi bisey herseyi calinti konu kilit
Bu files sıfır(0) dosyalardan sadece benim emeğimle aylarca üzerinde oynanıp oynanıp şuanki halini aldı
1 değil 100 lerce aşamadaki yedegı var
Ön yargını al ve kendinle beraber konudan uzaklaş
- Konular
- 18
- Online süresi
- 12m 32s
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Gecen Sefer Sırf Sana Cevap Verdiğim İçin Hesabım 7 Günlüğüne Banlandı Nese Tabiri Caizse Boş Tenikeden Cok Ses Cıkar. Sen Boş Hayatında Boş İşler Yapmaya Ve Milleti Karalamaya Devam Et Dostum Gereksiz Hayatında Sana Başarılar.Files warezdekini alip duzenliyor millete goz boyuyor belli olmasin diye gorsel degisiklik yapiyor files statu frozen karisimi bisey herseyi calinti konu kilit
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)