Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CrawLyS

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
Başarım Puanı
32
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 9 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı : FederaL2

Yaş Sınırlaması : 18
İstediğiniz Günlük Online Süre : En Az 5
Aradığınız Özellikler : İlk Şart Tabikide Reklamcı Olması :boxing2::nod:, Oyun İçi Kodlara Hakim Olması Ve Problemleri Kısa Zamanda Çözebilmesi Başvuru İçin Yeterli Olacaktır.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : ///
Diğer / Ek : Ciddi Anlamda Profesyonel Geçmişi Olmayanlar Veya Geniş Kitleye Sesini Duyuramayacak Arkadaşlar Haklarını Kaybedecektir, Gerek Files Gerek Oyun Takımı Profesyonel'dir Tek Eksiğimiz Online...:thgdinnersmiles::ps2:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sadece GM başvuru formunu atman yeterli, server reklamını yapmana gerek yoktu.

Bildirildi.

Sadece GM başvuru formunu atman yeterli, server reklamını yapmana gerek yoktu.

Bildirildi.
Server Reklamı Yapmak İsteseydim Server Tanıtım Bölümüne Açardım Oyunlar Ve Oyuncuların Kitleleri Bellidir, Örnek Veriyorum Reklamcıysam Benim Kitlem Bellidir, Çevremdekilerle Tanışırken Aynı Oyunda Tanışmışızdır, Çevrem Emek Server'de Daha Fazlaysa Emek Serverlerin Ve Özelliklerinin Çevreme Yatkın Olduğumu Düşündüğüm Serverlerin Reklamını Yaparım Bu Şekilde Hem Daha Rahat Online Çekerim Hemde İlan Sahibini Meşgul Etmemiş Olurum Rica Etsem Sadece Alımla İlgilenenler Yanıt Bırakabilirmi... İyi Forumlar Şimdiden.

Konuyu düzenlemek isterseniz özel mesaj yoluyla ulaşınız. Konuyu kilitledim.

Facebook sayfa veya profil linki yasaktır. Editledim.
Başarılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri