- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 32
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı : FederaL2
Yaş Sınırlaması : 18
İstediğiniz Günlük Online Süre : En Az 5
Aradığınız Özellikler : İlk Şart Tabikide Reklamcı Olması

, Oyun İçi Kodlara Hakim Olması Ve Problemleri Kısa Zamanda Çözebilmesi Başvuru İçin Yeterli Olacaktır.İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : ///
Diğer / Ek : Ciddi Anlamda Profesyonel Geçmişi Olmayanlar Veya Geniş Kitleye Sesini Duyuramayacak Arkadaşlar Haklarını Kaybedecektir, Gerek Files Gerek Oyun Takımı Profesyonel'dir Tek Eksiğimiz Online...

Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,640
- Online süresi
- 17g 50672s
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- Başarım Puanı
- 474
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 9 Gün
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
Sadece GM başvuru formunu atman yeterli, server reklamını yapmana gerek yoktu.
Bildirildi.
Bildirildi.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 32
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Server Reklamı Yapmak İsteseydim Server Tanıtım Bölümüne Açardım Oyunlar Ve Oyuncuların Kitleleri Bellidir, Örnek Veriyorum Reklamcıysam Benim Kitlem Bellidir, Çevremdekilerle Tanışırken Aynı Oyunda Tanışmışızdır, Çevrem Emek Server'de Daha Fazlaysa Emek Serverlerin Ve Özelliklerinin Çevreme Yatkın Olduğumu Düşündüğüm Serverlerin Reklamını Yaparım Bu Şekilde Hem Daha Rahat Online Çekerim Hemde İlan Sahibini Meşgul Etmemiş Olurum Rica Etsem Sadece Alımla İlgilenenler Yanıt Bırakabilirmi... İyi Forumlar Şimdiden.Sadece GM başvuru formunu atman yeterli, server reklamını yapmana gerek yoktu.
Bildirildi.