xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Garming 2017 SERVER FİLES

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mortoksor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR MERHABA ÖNCELİKLE. BLADE 2 ADINDA BESTPRODUCTİON ARKADAŞIN PAYLAŞTIĞI SERVER FİLESİ PAYLAŞTIĞI GÜNDEN BERİ TEST ETMEKTEYİM , DÜZENLEMEKTEYİM. VE TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR BUG DOLU BİR FİLES OLDUĞUNU SİZLERDE BİLİYORSUNUZ , OKU YERE ATIP SERVERİN KAPATMASINA KADAR :) , YAKLAŞIK 60 CİVARI BUG FİXLENDİ BULDUKÇADA DÜZENLEYİP FİXLİYORUM , ÇOK TECRÜBELİ DEĞİLİM , BEN BİLE Bİ ÇOK SİSTEMİN NASIL YAPILDIĞINI BAKARAK EKLİYORUM BAZEN , İNSAN OĞLUYUZ ÖĞRENİYORUZ SONUÇTA , FAKAT BİLGİSİZDE DEĞİLİM , SERVER FİLESİM 4 GÜNE KADAR BURADA PAYLAŞILACAK LİNKLERİ AKTİF EDİLECEKTİR. AYRICA SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ OYUNA YÖN VERECEĞİM İSTEDİĞİNİZ SİSTEMLERİ EKLEYECEĞİM , ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMLARDA ALACAĞIM SOURCE PAYLAŞIMI ŞUANLIK OLMAYACAK , BEKLEMEDE KALIN İYİ FORUMLAR :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

@mortoksor

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

*Bölümle İlgisi Olmayan , Alakasız Konular Açmak Yasaktır ve Konu Kapatılır.
*Resimsiz tanıtılan Server Filesler kapatılacaktır.

Kuralları okumayıp üstüne görevini yapan görevliyi bilgisizlikle suçluyorsun.Konuda filesa dair fixlediğin buglar dışında herhangi bir bilgi ya da içerik yok filesa dair görsel yok filesın indirme linkleri yok sadece files paylaşıcam diye bilgilendirme konusu açıyorsun.Görevlide paylaşacağın zaman özel mesaj atarsanız konunuzu aktif ederim şuanlık kapatıyorum yazıp konuyu kapatarak görevini yapmış.Bölümde files paylaşılıyor şu filesın şu sorunlarını çözdüm paylaşıcam gibi konulara izin vermiyoruz bu boş ve bilgisizlik oluyorsa evet biz bilgisiziz.Kimseyi zorla tutmuyoruz hevesiniz kaçtıysa üyeliklerinize giriş yapmayabilirsiniz.Ayrıca bahsettiğin kişi yönetim üyesi bir daha üslubuna dikkat etmeyerek ve insanlara hakaret ederek şikayet bildirmen durumunda ceza alırsın​
@mortoksor

_yvfxmczR220gOX7Fwbp0Q.png

Metin2 Server Files Bölüm Kuralları

*Bölümle İlgisi Olmayan , Alakasız Konular Açmak Yasaktır ve Konu Kapatılır.
*Resimsiz tanıtılan Server Filesler kapatılacaktır.

Kuralları okumayıp üstüne görevini yapan görevliyi bilgisizlikle suçluyorsun.Konuda filesa dair fixlediğin buglar dışında herhangi bir bilgi ya da içerik yok filesa dair görsel yok filesın indirme linkleri yok sadece files paylaşıcam diye bilgilendirme konusu açıyorsun.Görevlide paylaşacağın zaman özel mesaj atarsanız konunuzu aktif ederim şuanlık kapatıyorum yazıp konuyu kapatarak görevini yapmış.Bölümde files paylaşılıyor şu filesın şu sorunlarını çözdüm paylaşıcam gibi konulara izin vermiyoruz bu boş ve bilgisizlik oluyorsa evet biz bilgisiziz.Kimseyi zorla tutmuyoruz hevesiniz kaçtıysa üyeliklerinize giriş yapmayabilirsiniz.Ayrıca bahsettiğin kişi yönetim üyesi bir daha üslubuna dikkat etmeyerek ve insanlara hakaret ederek şikayet bildirmen durumunda ceza alırsın​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri