- Konular
- 90
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 860
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba teşekkürler fakat keşke azda olsa ön tanıtım olsaydı fileslerdeki açık bug oranları nelerdir? Birde pelin melek aslanın filesinde game src build olmuyordu hatalı paylaşılmış paylaştığınızdada mevcutmudur?
- Konular
- 63
- Çözüm
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 146
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim dostum inşallah daha fazlası gelecekGüzel bir paylaşım olmuş teşekkürler dostum![]()
Dostum Bunların tümü arşivimde boş boş duruyordu, öyle duracağına birşeye yarasınlar diye paylaştım bunların hiç birini denemedim belki bir gün bir sistem alırım işime yarar diye kenarda bekliyordu sadece. üzgünüm sana net bir bilgi verememMerhaba teşekkürler fakat keşke azda olsa ön tanıtım olsaydı fileslerdeki açık bug oranları nelerdir? Birde pelin melek aslanın filesinde game src build olmuyordu hatalı paylaşılmış paylaştığınızdada mevcutmudur?

- Konular
- 37
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 14h
- Reaksiyon Skoru
- 136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 8,848
- DevLira
- 3
Güzel paylaşım ama yanına ufaktan özellikleri eklenebilirdi
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,271
- DevLira
- 16
izillik nidir kirdiş
kirdiş iz bişi izillik bihsitsiydin
viris titil ikli krdş vovo
Ulan adam fileslerin isimlerini vermiş çokmu merak ediyorsun filesin ne olduğunu yaz googleye veya youtubeye 20bin sayfa veya video çıkmazsa o filese dair o zaman gel yaz buraya.
Çok yakındada indirip kurupta '' Kordos foloslor torkco dogol 'yazanda çıkar artık bu platformda herşeyi bekler oldum
kirdiş iz bişi izillik bihsitsiydin
viris titil ikli krdş vovo
Ulan adam fileslerin isimlerini vermiş çokmu merak ediyorsun filesin ne olduğunu yaz googleye veya youtubeye 20bin sayfa veya video çıkmazsa o filese dair o zaman gel yaz buraya.
Çok yakındada indirip kurupta '' Kordos foloslor torkco dogol 'yazanda çıkar artık bu platformda herşeyi bekler oldum
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)