romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İyi bir developer olmak için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulubey4242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Affedersin dediklerin boş laftan ibaret arkadaşın anlamadıysa o onun sorunu mantık aynı c++ öğren yazmıyor yukarda değişkenleri ve fonksiyonları öğren yazıyor dediklerimi bilmeden kodlama yapabilecek bir arkadaş varsa buyursun yazsın.En sağlam yazılımcısı c++ ile program yazamaz demişsin tanıdığım insanlar arasında hem sistem yazıp hemde program yazabilende var emin ol...

Kardeşim c++ bilmeye gerek yok metin2 de kullanmak için kimmiş o hem sistem yazıp hem program yazan? Zaten kullanabileceğin tüm kodlar kullanılmış artık yeni kodlar kullanmaya gerek yok sadece neyi nerede kullanacağını bil yeter allah aşkına c++ dediğin şey senin kolay mı madem herkes yazılımcıydı herkes kraldı öğrenems en basit dillerden biri pythondur src piyasaya düşmeden önce niye python ile saglam işler cikaran sayisi 2-3 idi? adam gibi python ile bişeymi yapildi pythonu bile insanlra yeni yeni öğreniyor.

arkadaşım anlamadıysa demişsin kendısı r10da freelance iş alimida yapıyor özelden yaz profil linkini atayım sana 400 500 tane tradesi var emin ol boş yorum yapmıyorum metin2 ile c++ biyerde bağımsız gibi yani.

Bence yanlışın var metin2de kullanmak için c++ öğrenilmez şuan metin2 nin en sağlam yazılımcısı bile c++ da bi basit program yapamaz metin2 harici bişey yapamaz yani.

Benim sağlam bi firmada calisan c++ cı arkadaşım var adama metin2 yi gösterdim bişe yaptırmak için anlamadı bile fonksiyonlar ve kütüphaneler cok fakrlı kullanılmıs her ne kadar c++ olsa bile biz aslında metin2 source kodlarına Metin2 yazılımı demeliyiz :d

metin2nin büyük bir kısmı c ve harici kütüphaneleri toplasan bi eline parmakları kadar kullanılan yer yok :d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri