ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İyi bir developer olmak için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulubey4242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu için teşekkürler yararli bir konu hep yapmaya calissamda bu sistem isini cozemedim herkesin ilgi alani farkli benimde 3d iste bende 3d ile ilgili bir konu yapacagim fikir verdigin icin tesekkurler

sen gene iyisin kanka ben ne yapayım ya :D asm ye giriş o giriş oyun kütüphaneleri c++ da çok ilginç algoritmalara sahip. boşver sen 3d de süpersin aman kıpırdama kal orada :D

Ben'de ilk mount blade oyununa mod yapma ile başlamıştım Phyton ile. Sonra cs 1.5 sunucularyla uğraşırken metin2 pvp işlerine karıştım. ilk başta forumda çoğu kişiye soru sordum ama genelde % 90 kendi sorumu kendim yanıtladım.
çok nadirdi birilerinin yardım ettiği kaç yıl oldu 6 yıl mı? 6 yıl az mı ya :D hala gülüyorum.
Ama bir tane bile files paylaşamadım orası da ayrı bir konu hep en iyisini yapıyım paylaşıyım diyorum bilgisayara bir şey oluyor beğenmiyorum vs baştan başlıyorum. en son çalışmamı da çöp yapmam inşallah :D
Benim ilk favori filesim : Kralonly Server Files v2
öncesinde başka fileslerde kullandıydım ama bu files çok sağlamdı. Deli gibi düzenlemiştim. O zamanlar yabancı forumlarda takılan kimse yoktu. Elitepvpers'da ne varsa arşivlediydim. Tabi çok garip hepsi çöp oldu gitti.
Az mı hamachi ile zaman geçirmedik bir online olmadı oyun :D ama bir kere kuzenle beraber girip vs atmıştık. :D

Mazi ne kadarda güzel gelecek ne getirecek çok merak ediyorum :D

BAKTIM AYNI BEN BAŞKALARININ YAPACAĞI YOK DEDİM UĞRAŞTIM CABALADIM KENDİM ÖĞRENDİM

Paylaşım için teşekkürler.

Source düşmeden önce herşey daha güzeldi sanki :rolleyes: 34k döneminde yazılan o questler 2089 gameye diff dosyaları neyse fazla konuşmayayım duygulanan çıksın kasıyor :D:D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri