HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar.Bügün Başlıktada Gördüğünüz Gibi Steamde Nasıl Ücretsiz Seviye
Alırsınız Onu Anlatmaya Çalışıcağım.Öncelikle Başlayalım.
1.Steam Profilinize Gelerek Envanter Seçeneğine Tıklayın.
2.Ordan Herhangibir Oyunun Koleksiyon Kartını Seçerek Cevhere Dönüştürün.[Not:Cevher Üretici Ödülünü Vericektir Bunun Sayesinde Exp Alıcaksınız Yapanın Bidaha Yapmasına Gerek Yok.]
1.Profilinize Girin.Ardından Seviyenizi Belirttiği Yere Tıklayın.
2.Ordan Alta Doğru İnerek Bu Kısmı Bulun.Burası Sizin Görev Kısmınızdır.
Bu Görevi Üstü Kapalı Bir Şekilde Anlatıyorum.Bilmeyen Yoktur.
2.Arkadaş Listenize Bir Arkadaş Ekleyin Arkadaş Eklemeyide Bilmeyen Yoktur Onuda Es Geçiyorum.
3.Steam Atolyesindeki Abone olun Yani Böyle
Size İlk 3 Basit Görevi Anlattım Fazla Sıkmamak İçin.Bu Görevleri Yapınca 8-9 level Rahat Olursunuz.Ben Bitane Yapmadığım İçin 7 Levelim.Anlayamadığınız Bişey Olursa Konu Altından Sora Bilirsiniz İyi Forumlar.
Alırsınız Onu Anlatmaya Çalışıcağım.Öncelikle Başlayalım.
1.Steam Profilinize Gelerek Envanter Seçeneğine Tıklayın.
2.Ordan Herhangibir Oyunun Koleksiyon Kartını Seçerek Cevhere Dönüştürün.[Not:Cevher Üretici Ödülünü Vericektir Bunun Sayesinde Exp Alıcaksınız Yapanın Bidaha Yapmasına Gerek Yok.]
GELELİM ŞİMDİ GÖREVLERE
BU GÖREVLERİ BİTİRİNCE 7 LEVEL OLUCAKSINIZ
BEN BİTANESİNİ YAPMADIM
OYUZDEN ONU GÖSTERMİYCEM.ONUDA YAPARSANIZ 8-9 LEVEL OLA BİLİRSİNİZ.
1.Profilinize Girin.Ardından Seviyenizi Belirttiği Yere Tıklayın.
2.Ordan Alta Doğru İnerek Bu Kısmı Bulun.Burası Sizin Görev Kısmınızdır.
1.Steam Guardı Etkinleştirmek İçin Telefona İhtiyacınız Var.Telefondada Steam Olması Lazım.Görevler
Bu Görevi Üstü Kapalı Bir Şekilde Anlatıyorum.Bilmeyen Yoktur.
2.Arkadaş Listenize Bir Arkadaş Ekleyin Arkadaş Eklemeyide Bilmeyen Yoktur Onuda Es Geçiyorum.
3.Steam Atolyesindeki Abone olun Yani Böyle
Size İlk 3 Basit Görevi Anlattım Fazla Sıkmamak İçin.Bu Görevleri Yapınca 8-9 level Rahat Olursunuz.Ben Bitane Yapmadığım İçin 7 Levelim.Anlayamadığınız Bişey Olursa Konu Altından Sora Bilirsiniz İyi Forumlar.
[NOT:KENDİM DENEDİĞİM İÇİN BUKADAR EMİN KONUŞUYORUM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DENEYE BİLİRSİNİZ]
Son düzenleme:
Değerli Yorumun için Teşşekürler Kardeşim.Teşekkürler muhammed
Değerli Yorumun İçin Teşşekürler ReisEline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)