Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

jalefshephert

Mustafa DENIZ
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
19
Online süresi
15449s
Reaksiyon Skoru
41
Altın Konu
0
Başarım Puanı
115
TM Yaşı
8 Yıl 10 Ay 11 Gün
MmoLira
168
DevLira
-25

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar uzun zamanlardır sizlerin paylaşmış olduğu fileslere hayranlıkla bakıyorum ve bir yandan da öğrenmeye çalışıyorum turkmmo ailesi sayesinde çoğu şeyi öğrendim yardım aldım, başkalarına yardım ettim.
Çok teşekkür ederim. Oyun içi navicat vesaire gibi çoğu bilgiyi öğrendim fakat bunlar bir süre sonra yetmiyor. Biraz forumda araştırdım oyuna esc'de ki nesne market yazısını bile ekleyebilmek için sanırsam game src'yi kurcalamam gerekiyor fakat ben hiçbir şey anlamadım bundan ne yalan söyleyeyim. Eğer ufacık bir bilgisi olan birisi bile yardım etse çok minnettar olurum geliştirme yolunda ben de katkıda bulunmak isterim hayırlısıyla. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Özet : Game src & Client src hakkında fikri olan birisi yardım edebilir mi?

discord : Jalef Shepherd#6040

Özelden ulaşanlara telefon numarası verebilirim, whatsapp gibi portallardan konuşabiliriz.

Öğrenmeye aç biriyim, sıkılmam sizleri de fazla sıkmam benimkisi bir merak boş değil.

Öncelikle Merhaba Mustafa Sana Game Src Ve Client SRC Hakkında Biraz Bilgi Vereceğim..

1_GAME SOURCE = GAME SOURCE METİN2 FİLESİN KAYNAK DOSYALARI DİYEBİLİRİZ. MESELA SEN BİR SİSTEM EKLİYOSUN O SİSTEMİ ÖNCCELİKLE GAME SOURCEYE EKLİYOSUN. VEYA BİR BUGU KAPATMAK İÇİN FİX YAPIYORSUN O SİSTEMDEKİ KODLARI DEĞİŞTİRİYOSUN GAME SOURCEDEN ANLAMAK İÇİN ÖNCELİKLE C++ DİLİNİ BİLMEN GEREKİYOR AMA YOK BEN SADECE HAZIR SİSTEM FLN EKLİCEM DİYORSAN DİREK KODLARI BELİRTİLEN YERLERE YAPIŞTIRIRSIN.. MESELA OFFLİNE SHOP ? OFFLİNE SHOPUN ÇALIŞMASINI SAĞLAYAN KAYNAK KODLARINI GAME SOURCEYE EKLEMEN GEREKİYOR ÇÜNKÜ GAME SOURCEYE EKLEDİĞİNDE SİSTEMİN NASIL ÇALIŞMASINI GEREKTİĞİNİ KODLAR HALİNDE YAZIYORSUN.. VE BU CLİENT SOURCE İÇİNDE GEREKLİDİR.

2_CLİENT SOURCE = CLİENT SOURCE İSE EKLEDİĞİN SİSTEMİ METİN2.EXE YE GAMESOURCEDEKİ KOMUTLARI ÇALIŞTIRMAK İÇİN EKLİYORSUN.

ŞUANLIK BU KADAR SORMAK İSTEDİĞİN VARSA YORUMA YAZABİLİRSİN. SENLE SKYPEDENDE KONUŞABİLİRİZ.

ŞUANLIK BU KADAR SORMAK İSTEDİĞİN VARSA YORUMA YAZABİLİRSİN. SENLE SKYPEDENDE KONUŞABİLİRİZ.
Hocam aslında boş zamanlarınızda biraz konuşsak çok iyi olabilir, 1-2 örnek yapsak beraber eklemek konusunda ben öyle dahiyane şeyler düşünmüyorum sadece varolan sistemleri ekleyip build etmek istiyorum.

@H4CK5R Ben şimdi bir tane değişiklilik yaptım InstanceBaseEffect.cpp içinden forumdan buldum da bunu nasıl oyuna işletebilirim kopyala yapıştır yapılacak bir iş gibi durmuyor o_Oo_O

@H4CK5R Ben şimdi bir tane değişiklilik yaptım InstanceBaseEffect.cpp içinden forumdan buldum da bunu nasıl oyuna işletebilirim kopyala yapıştır yapılacak bir iş gibi durmuyor o_Oo_O
hangi sistemi ekledin ? level görünüm değişikliği flnmı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri