- Konular
- 19
- Online süresi
- 15449s
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 115
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 168
- DevLira
- -25
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar uzun zamanlardır sizlerin paylaşmış olduğu fileslere hayranlıkla bakıyorum ve bir yandan da öğrenmeye çalışıyorum turkmmo ailesi sayesinde çoğu şeyi öğrendim yardım aldım, başkalarına yardım ettim.
Çok teşekkür ederim. Oyun içi navicat vesaire gibi çoğu bilgiyi öğrendim fakat bunlar bir süre sonra yetmiyor. Biraz forumda araştırdım oyuna esc'de ki nesne market yazısını bile ekleyebilmek için sanırsam game src'yi kurcalamam gerekiyor fakat ben hiçbir şey anlamadım bundan ne yalan söyleyeyim. Eğer ufacık bir bilgisi olan birisi bile yardım etse çok minnettar olurum geliştirme yolunda ben de katkıda bulunmak isterim hayırlısıyla. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Özet : Game src & Client src hakkında fikri olan birisi yardım edebilir mi?
discord : Jalef Shepherd#6040
Özelden ulaşanlara telefon numarası verebilirim, whatsapp gibi portallardan konuşabiliriz.
Öğrenmeye aç biriyim, sıkılmam sizleri de fazla sıkmam benimkisi bir merak boş değil.
Çok teşekkür ederim. Oyun içi navicat vesaire gibi çoğu bilgiyi öğrendim fakat bunlar bir süre sonra yetmiyor. Biraz forumda araştırdım oyuna esc'de ki nesne market yazısını bile ekleyebilmek için sanırsam game src'yi kurcalamam gerekiyor fakat ben hiçbir şey anlamadım bundan ne yalan söyleyeyim. Eğer ufacık bir bilgisi olan birisi bile yardım etse çok minnettar olurum geliştirme yolunda ben de katkıda bulunmak isterim hayırlısıyla. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Özet : Game src & Client src hakkında fikri olan birisi yardım edebilir mi?
discord : Jalef Shepherd#6040
Özelden ulaşanlara telefon numarası verebilirim, whatsapp gibi portallardan konuşabiliriz.
Öğrenmeye aç biriyim, sıkılmam sizleri de fazla sıkmam benimkisi bir merak boş değil.