Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Local server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alihan0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 240

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Kendi bilgisayarıma sadece kendim bağlanabileceğim, belki birkaç kişinin bağlanmasına izin verebileceğim bir server kurmaya çalışıyorum. Bunu şu yüzden istiyorum: kendi filesımı kendim yapacağım çünkü yapmak istediğim şeylerin yarısı bile piyasada mevcut değil. Tamamen kendi filesimi yapıp dışarı aktarıcam ve bir bilişimden 4-8 GB ram arasında sunucu kiralayıp ona aktarıcam

maxmi nanotek vhd üzerinden kurdum ama olmadı orjinal packları yok sürekli birşeyler hata veriyor. her adımı ince ince anlatabilecek var mı?

NOT: internette bütün kurulum videolarını izledim, onların aynısını söyliyecekseniz boşa yormayın kendinizi

kimsenin babasının oğlu değilsin herkes didik didik deneye deneye öğrendi böyle emredici şekilde değilde rica edersen belki yardım eden çıkabilir aksi takdirde mesajını okuyan herkes yardım yerine benim gibi biraz kızacaktır.

kimsenin babasının oğlu değilsin herkes didik didik deneye deneye öğrendi böyle emredici şekilde değilde rica edersen belki yardım eden çıkabilir aksi takdirde mesajını okuyan herkes yardım yerine benim gibi biraz kızacaktır.
yıllardır bu forumdayım bişeyler bildiğini sanıp hiçbişey bilmeyen aptallar yüzünden çok vakit kaybettim. Bilmeyenlere rica edecek değilim, bilen zaten kendini belli eder onla ona göre konuşurum. Bakım geçenler zaten bişey bilmeyenler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri