BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Modifiye araç tutkunları Düzce'de buluştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wyvernn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 185
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

453

Modifiye araç tutkunları, 'de düzenlenen "Modifiyeli Otomobil Yarışması"nda bir araya geldi.Çilimli Kapalı Pazar Yeri'nde toplanan otomobil tutkunları, modifiye edilmiş otomobilleriyle güzellik, ses ve basınç yarışları için görücüye çıktı. Profesyonel sürücüler tarafından yapılan gösteriler, izleyicilerden büyük beğeni topladı

Otomobil Sporları ve Modifiye Kulübü Başkanı Recep Çakmakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 150 araç ile güzel bir etkinliğe imza attıklarını söyledi.

İki aylık bir çalışma sonucunda büyük emekle modifiye tutkunlarını bir araya getirdiklerini belirten Çakmakçı, şöyle konuştu:

"Biz özellikle modifiyeyi hakla sevdirmek için buradayız. Bir farklılık da burada yapmak istedik. Yarışlarda, güzellik kategorisindeki oylamaları vatandaşlar yapıyor. Güzel bir atmosfer oldu. İzleyiciler de iyi karşıladı. Eskişehir, Kütahya, Bursa ve İstanbul'dan gelen misafirlerimiz de burada araçlarını sergiliyor."

Çakmakçı, etkinlikte 3 ayrı yarışma yapılacağını ifade ederek, "Araçların ses sistemiyle alakalı yarışmada desibel ölçümü yapılacak. Güzellik yarışmasında da 10 araç seçtik. Bu araçlar arasından, vatandaşların beğendiği araç birinci olacak. Basınç yarışmasında da yere en yakın olan araç kupayı kazanacak." diye konuştu.
Fiat Doblo aracıyla fuara katılan ve ödüle layık görülen isimlerden Madmax lakaplı Metin Yalçın ise "Kendimi bildim bileli bu işle ilgileniyorum. Aracımın birçok ödülü var. Bundan sonraki diğer fuarlarda da hedefim hep birincilik olacak. Bu fuarda emeği geçen herkesi kutluyor, destek olanlara teşekkür ediyorum" dedi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri