- Konular
- 1
- Online süresi
- 15m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 43
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arakdaşlar öncelikle makinadan bahsedeyim :
Makina: 4gb
Online oyuncu: 300
account kayıt: 9000
Player kayıt: 9000-10000
Navicat player>player tablosuna giriş yaptığım zaman son oyuncuya gelene kadar oyun full donuyor bu ilk başlarda yoktu 1-2 gündür bu sorun var nedenini bir türlü anlamadım.Bu arada panel mhms panel.Yüksek onlinelerde mhms panel sıkıntı çıkartıyor diye bi bilgim vardı saten ama bu ondan mı oluyor gerçi onlinede yüksek değil anlamadım gitti.
Sorunu anlamadım bu gece ram yükselticem yalnız sorunun onla alakası yoksa boştan yere yükseltmekte istemiyorum gene aynısı olucak çünki neden olabilir bu sorun bilen var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.
Makina: 4gb
Online oyuncu: 300
account kayıt: 9000
Player kayıt: 9000-10000
Navicat player>player tablosuna giriş yaptığım zaman son oyuncuya gelene kadar oyun full donuyor bu ilk başlarda yoktu 1-2 gündür bu sorun var nedenini bir türlü anlamadım.Bu arada panel mhms panel.Yüksek onlinelerde mhms panel sıkıntı çıkartıyor diye bi bilgim vardı saten ama bu ondan mı oluyor gerçi onlinede yüksek değil anlamadım gitti.
Sorunu anlamadım bu gece ram yükselticem yalnız sorunun onla alakası yoksa boştan yere yükseltmekte istemiyorum gene aynısı olucak çünki neden olabilir bu sorun bilen var mı acaba?
Şimdiden teşekkürler.