Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

...Hackten Korunma Yolları...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralmustafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 129
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sagolasın

TeşekkürLer :)

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Evet arkadaşlar şimdiye kadarki yaptığım araştırmalarım da gördüm ki son yıllarda ko da hack
olayları epeyce artmış.Bu soruna çözüm üretme bahanesiyle başkalarını hacklemek isteyen
çakallarda gördüm...
Peki bunu nasıl yapıyorlar.. DİKKAT !

bir dosya gönderiyorlar size hack önleyici vs.. sonra anti vir taramasını gönderiyorlar ( tabik
değişirilmis sonuclar) sonra yklüyorsunuz ve antivir programınız trojeni buluyor. Ama bunu yollayan adam
bu konuda hiç bir şey bilmeyenleri kandırıyor. Örn: Virüsler 2 ye ayrılır zararlı olanlar ve zararsız olanlar..
bu zararsızlardan dır diyor ve birkac uyduruk sözlerle sizi kandırıyor.

Arkadaslar bu soruna bir çözüm getirmek istiyorum.. Alın size bir fırsat. Ben adanada yasıyorum.. merkezde. Bilgisayarcı Ahmet usta diyin herkes beni tanır . Öncelikle kendimi bu işe verdm çünkü benimde basıma cok geldi hack olayları ta ki bu programı bulanakadar.. programı sizlerle paylasamıyorum ancak size yardım edebilirm.. ( paylasamamın nedeni henüz yapım asamasında bunu kendm gelistirdm )simdi öncelikle herkes Blockxquamax@hotmail.co m Adresine herhangi bir koxp , multi client, yada ko nun ta kendisini indirdiği sitedeki üye adını ve şifresini yollayacak. Bu programı denedm ve her türlü virüsü buluyor nerden neyi indirmeniz gerektiğini ve İNDİRMEMENİZ gerektiğini.. bu bilgileri yolladıktan sonra size bir onay kodu gelecek bu ID ile girdiğiniz bütün sitelern isimleri gelecek !! Ve sitelern yanında eğer kırmızı soru işareti görüyorsanız bilinki site zararlıdır !! ( unutmadan herkes sifresini 2 haftada bir değistirsin inanın cok ise yarıyor )
( ARkadaslar lütfen her zaman online olabileceğiniz bir Hotmail hesabından atın e-mail i cünkü cevap 24 saat icinde gelecek ve belli bir süre okunmadığı takdirde silinecek veya sayfaya ulasılamıyor hatası alacaksınız !! )

EVET ARKADASLAR SONUCLARI GÖRDÜKTEN SONRA REPLERİMİ BEKLİYORUM :D inanın bu program sayesinde 2 yıldır charım soyulmuyor !!
EMEĞE SAYGI !!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri