- Konular
- 36
- Online süresi
- 30m 43s
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 134
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İyi geceler.
Görmüş olduğunuz gibi bilgisayarımda aktif olarak oynadığım 21 adet oyun var.Güncel bütün dizileri takip ediyorum ve şu anda bilgisayar başında yapacak hiçbir şeyim kalmadı.Oyunlarda sıkıyor.Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum.
Görmüş olduğunuz gibi bilgisayarımda aktif olarak oynadığım 21 adet oyun var.Güncel bütün dizileri takip ediyorum ve şu anda bilgisayar başında yapacak hiçbir şeyim kalmadı.Oyunlarda sıkıyor.Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Twn of saleme gel knk sıkmaz sabah akşam oynarsın
İyi geceler öncelikle. Tasarım yapabilir , merakınız varsa müzik remix yapmaya çalışabilir , benden takipçi satın alabilir ( işin esprisi ) , merakınız var ise forumumuza maskot çalışması yapabilir , hatta merakınız varsa web tabanlı ufak ufak oyun tasarlayabilirsiniz. Map tasarlayabilirsiniz. Film önerebilirim. Seçin beğenin
Teşekkür ederim.Bol bol konuları geziyorumOyun oynamaktan sıkıldıysanız, forumumuz da vakit geçirebilirsiniz.![]()
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Twn of saleme gel knk sıkmaz sabah akşam oynarsın 

- Konular
- 5,196
- Online süresi
- 6m 18s
- Reaksiyon Skoru
- 1,484
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 446
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
Oyun oynamaktan sıkıldıysanız, forumumuz da vakit geçirebilirsiniz. 

- Konular
- 1,906
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 8d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 986
- Altın Konu
- 9
- Başarım Puanı
- 332
- MmoLira
- 4,946
- DevLira
- 29
İyi geceler öncelikle. Tasarım yapabilir , merakınız varsa müzik remix yapmaya çalışabilir , benden takipçi satın alabilir ( işin esprisi ) , merakınız var ise forumumuza maskot çalışması yapabilir , hatta merakınız varsa web tabanlı ufak ufak oyun tasarlayabilirsiniz. Map tasarlayabilirsiniz. Film önerebilirim. Seçin beğenin 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)