Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba, bu konuda sizlere fazla uzatmayacak şekilde modu hakkında bilgi vereceğim. Öncelikle isminden de anlayabileceğiniz gibi bu mod bize pratik yapmamızda yardımcı oluyor. Eksik kaldığınız şampiyonlardan tutun, uzaktali çalılara totem atma veya taktik geliştirme gibi etkenler için çok uygun bir yer antrenman modu. Şunu da belirtmek isterim, antrenman moduna tek kişi girebiliyorsunuz. Aklınıza gelecek türlü türlü şeyleri antrenman modunda deneyebilirsiniz. Örnek: Sıçra atarak gezme, haritayı jinx,ashe veya gp ultileri ile kirletme gibi... 
Bu Modda Neler Yapılabilir ?
Yeni İstemcide Antrenman Moduna Nasıl Girerim ?
Oyun sırasına girmeden hemen önce, eğitim kısmına gelip oradan antrenman modu sekmesine basıyoruz ve giriş yapıyoruz.
Yazılar bana, resimler ise Riot'a aittir. Şimdiden başarılar !

Bu Modda Neler Yapılabilir ?
- Bekleme sürelerini otomatik şekilde sıfırlayabilirsiniz.
- Can ve manayı otomatik şekilde doldurabilirsiniz.
- Karakterinizin seviyesi ile oynayabilir, kendisine bol bol para ilavede edebilirsiniz.
- Haritada istediğiniz bir noktaya direkt olarak gidebilirsiniz.
Oyun İçerisinde Neler Yapılabilir ?
- Kulelerden gelen hasarı kapatabilirsiniz.
- Oyunu 30 saniye ileri veya geri alabilirsiniz.
- Oyunu baştan başlatabilir yani sıfırlayabilirsiniz.
- Dost ve düşman kukla olmak üzere 2 tane hedef yerleştirebilirsiniz.
- Dilediğiniz şekilde ejderha süreleri ile oynayabilir, istediğiniz ejderhayı çıkartabilirsiniz.
- Orman yaratıklarını ejderhalarda olduğu gibi yeniden çıkartabilirsiniz.
Oyun sırasına girmeden hemen önce, eğitim kısmına gelip oradan antrenman modu sekmesine basıyoruz ve giriş yapıyoruz.
Yazılar bana, resimler ise Riot'a aittir. Şimdiden başarılar !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)