Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Won - Simya Yep Yeni Alt Yapı Sorun & Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barry Allen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Yeni Alt Yapi Wonlu Filesdeki sorunları ve çözümleri bu konu altından yapalım kullanan arkadaşlara yardımcı olalım

Yoruma sorunları veya cozumu yaptıysaniz konuya ekleyecegim​

Merhaba, konuyu açış gayen oldukça yardım sever ve faydalı olabilmek maksatlı. Fakat bu sorunlar ve genel PvP sorunları için uygun bir bölümümüz var: "Metin2 PvP Soru-Cevap". Şayet hatasını bulduğun bir açık varsa bahsettiğim bölümde ister tekli, ister toplu olarak çözüme sunabilir ve daha çok kişiye yardımcı olabilirsin. İyi forumlar.

Merhaba, konuyu açış gayen oldukça yardım sever ve faydalı olabilmek maksatlı. Fakat bu sorunlar ve genel PvP sorunları için uygun bir bölümümüz var: "Metin2 PvP Soru-Cevap". Şayet hatasını bulduğun bir açık varsa bahsettiğim bölümde ister tekli, ister toplu olarak çözüme sunabilir ve daha çok kişiye yardımcı olabilirsin. İyi forumlar.

Yanlız boyle bi konu mevcut benımki gibi oda bu kategoride bu sebebdeb dolayı buraya actım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri