- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 5
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
GM Olmak İstiyorum
Adınız : Resul
Soyadınız : Gizli
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Anlık Urfa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 6-7 Yıllık tercübem mevcuttur.
Günlük Online Süreniz : 10-15 Saat
Özellikleriniz : Daha Önce Birçok Serverde Gm lik Yaptım 4 Adet Server Açtım Bunların Fiyat aralıgı 75 TL - 30 TL - 40 TL - 110TL 6aylık ödedim 660 TL olarak. Navicat , Putty , Site kısmında artık profesyonelleştim. girecegim serverin tamamen düzenlenmesi benden sorulur. 2gün içerisinde server +100'e ulaşma şansının garantisini yüksek oranda veririm. ekibimiz 2 kişiden oluşmakta benim görevim : TeknikDestek + reklam Diger Arkadaş İse : profesyonel şekilde reklam. Skypede Daha Çok Detaylı görüşme şansımız olur... SERVERİ .TK .CF .ML .GA VE SUB DOMAİN OLAN KİŞİLERİN SERVERİNE GELEMEM NEDENİ İSE KİMSE GELMEZ. COM-NET-ORG GİBİ SERVERLERE GELEBİLİRİZ.
LÜTFEN CİDDİ DÜŞÜNEN KARDEŞLERİM EKLESİN SERVER ÖYLE 30-40 TLLİK OLMASIN 80- DÜŞMEYELİM.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : resulbab11 Yanlış Şekilde Vermiş isem Skypeyı Konu Altında Belirtin.
Diğer / Ek : GELEN KİŞİLERİN SERVERLERİNİN ;
DÜZENLENMESİ YAPILACAK , SİTE DÜZENLENMESİ YAPILACAK , SİSTEM OTURTULARAK SERVER DOLDURULACAKTIR.....
Adınız : Resul
Soyadınız : Gizli
Yaşınız : 17
Yaşadığınız Yer : Anlık Urfa
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 6-7 Yıllık tercübem mevcuttur.
Günlük Online Süreniz : 10-15 Saat
Özellikleriniz : Daha Önce Birçok Serverde Gm lik Yaptım 4 Adet Server Açtım Bunların Fiyat aralıgı 75 TL - 30 TL - 40 TL - 110TL 6aylık ödedim 660 TL olarak. Navicat , Putty , Site kısmında artık profesyonelleştim. girecegim serverin tamamen düzenlenmesi benden sorulur. 2gün içerisinde server +100'e ulaşma şansının garantisini yüksek oranda veririm. ekibimiz 2 kişiden oluşmakta benim görevim : TeknikDestek + reklam Diger Arkadaş İse : profesyonel şekilde reklam. Skypede Daha Çok Detaylı görüşme şansımız olur... SERVERİ .TK .CF .ML .GA VE SUB DOMAİN OLAN KİŞİLERİN SERVERİNE GELEMEM NEDENİ İSE KİMSE GELMEZ. COM-NET-ORG GİBİ SERVERLERE GELEBİLİRİZ.
LÜTFEN CİDDİ DÜŞÜNEN KARDEŞLERİM EKLESİN SERVER ÖYLE 30-40 TLLİK OLMASIN 80- DÜŞMEYELİM.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : resulbab11 Yanlış Şekilde Vermiş isem Skypeyı Konu Altında Belirtin.
Diğer / Ek : GELEN KİŞİLERİN SERVERLERİNİN ;
DÜZENLENMESİ YAPILACAK , SİTE DÜZENLENMESİ YAPILACAK , SİSTEM OTURTULARAK SERVER DOLDURULACAKTIR.....
- Konular
- 3,640
- Online süresi
- 17g 50672s
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- Başarım Puanı
- 474
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 9 Gün
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
Başarılar.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 59
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Mesaj atıldı.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 15
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
RGM Arıyorum
Sunucu Adı :
Yaş Sınırlaması : +22
İstediğiniz Günlük Online Süre : 5 SAAT
Aradığınız Özellikler : YETENEKLİ AZİMLİ BİR TAKIM ARKADAŞI
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Sunucu Adı :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yaş Sınırlaması : +22
İstediğiniz Günlük Online Süre : 5 SAAT
Aradığınız Özellikler : YETENEKLİ AZİMLİ BİR TAKIM ARKADAŞI
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.