- Konular
- 330
- Online süresi
- 4h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 264
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 196
- MmoLira
- 429
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba,
27 Mayıs 2013 tarihinde bu güzel foruma üye oldum. Aslında diğer hesabımda daha önceden (1 sene önce) kadar buradaydım. Özet geçelim hemen, güzel acı tatlı anılarımız oldu burada. Güzel insanları tanıdık ettik. Alışveriş yaptık. Satış yaptık. Her zaman bizde özel yere sahip olacak güzel insanları tanıdık. Ön yargı ile yaklaşıp sonradan sevdiğimiz çok insan oldu. Ama zaman su gibi geçiyor. 2013 yılında burada dolanırken belki de ergen bir velet gibi geziyordum. Artık büyüdük, okulu bitirdik. Askerlik görevi geldi. Vatan görevi dedik ne tecil ettirdik ne de askerden kaçtık. Paşa paşa yapacağız. Geri dönüş olur ya da olmaz. Tanıdık tanımadık herkes hakkını helal etsin istiyorum. Allah sizleri iyi insanlarla karşılaştırsın. Bu forum da tanıdığım insanlar her zaman özel bir yere sahip olacaktır. Sizleri tanımak güzeldi. Elimden geldikçe sizlere bir şey kazandırmak istedim. Sizlerden bir şey öğrenmek istedim. Zaman su gibi geçti gitti. Hakkınızı helal edin. Kırdığımız kalpler olduysa affola. Allah yar ve yardımcınız olsun! Hayırlı iyi insanlar ile tanışmayı nasip etsin.
27 Mayıs 2013 tarihinde bu güzel foruma üye oldum. Aslında diğer hesabımda daha önceden (1 sene önce) kadar buradaydım. Özet geçelim hemen, güzel acı tatlı anılarımız oldu burada. Güzel insanları tanıdık ettik. Alışveriş yaptık. Satış yaptık. Her zaman bizde özel yere sahip olacak güzel insanları tanıdık. Ön yargı ile yaklaşıp sonradan sevdiğimiz çok insan oldu. Ama zaman su gibi geçiyor. 2013 yılında burada dolanırken belki de ergen bir velet gibi geziyordum. Artık büyüdük, okulu bitirdik. Askerlik görevi geldi. Vatan görevi dedik ne tecil ettirdik ne de askerden kaçtık. Paşa paşa yapacağız. Geri dönüş olur ya da olmaz. Tanıdık tanımadık herkes hakkını helal etsin istiyorum. Allah sizleri iyi insanlarla karşılaştırsın. Bu forum da tanıdığım insanlar her zaman özel bir yere sahip olacaktır. Sizleri tanımak güzeldi. Elimden geldikçe sizlere bir şey kazandırmak istedim. Sizlerden bir şey öğrenmek istedim. Zaman su gibi geçti gitti. Hakkınızı helal edin. Kırdığımız kalpler olduysa affola. Allah yar ve yardımcınız olsun! Hayırlı iyi insanlar ile tanışmayı nasip etsin.
- Konular
- 3,640
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 17d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 4,815
- Altın Konu
- 163
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 474
- MmoLira
- -933
- DevLira
- 0
Hakkımız var ise helal olsun. Hayırlı tezkereler, sağ salim git gel.
- Konular
- 12,227
- Online süresi
- 5h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 3,165
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 577
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
Helal olsun
Allah'a emanet ol şimdiden hayırlı tezkereler. Allah yardımcın olsun.
Allah'a emanet ol şimdiden hayırlı tezkereler. Allah yardımcın olsun.- Katılım
- 9 Mar 2014
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Hayırlı teskereler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)