HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ekledım fakat depoya ıtem konulmuo ıtem koymayı denedıkten sonra login ekranına atıyor 0 syser neyden kaynaklanıo olabilir ?
aynen
ekledım fakat depoya ıtem konulmuo ıtem koymayı denedıkten sonra login ekranına atıyor 0 syser neyden kaynaklanıo olabilir ?
bendede oldu cozdum yanliz depoya item konlmyor
SYSERR: Apr 17 18:54:08 :: Process: UNKNOWN HEADER: 23, LAST HEADER: 0(0), REMAIN BYTES: 12, fd: 16
SYSERR: Apr 17 18:56:04 :: Process: UNKNOWN HEADER: 9, LAST HEADER: 254(2), REMAIN BYTES: 8, fd: 15
SYSERR: Apr 17 19:01:43 :: Process: UNKNOWN HEADER: 21, LAST HEADER: 254(2), REMAIN BYTES: 8, fd: 15
sistemi kesınlıkle eklemenizi önermem sistem calısıyor fakat source game kısmında eksık kod blokları var sanırsam ekledıgınızde nesne market deposuna ıtem yolladıgınızda itemi envantere getirirken oyundan atıyor ve ne bi syser ne bi game.core felanda vermiyor yani nerde hata oldugunu cozemıyorsunuz o yuzden dolayı konu kapatılabilir yada nesne marketten item alırken oyundan atmamasına cözüm getirilmeli ilgilenirseniz cok iyi olur aksi halde işe yaramaz bu sistem
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)