- Konular
- 12
- Online süresi
- 6h 39m
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 363
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sistem çok iyi fakat bazen ek olarak db'de değişiklik yaparsak örneğin bir tane başka antiflag değeri eklersek sql çekilen antiflag değerini sistem 0 olarak görebilir o değerleride tek tek girmek zorunda kalırız
bence programın ek olarak açık kaynak dosyalarının verilmesi çok mantıklı olur Yinede ellerine sağlık kardeşim.
bence programın ek olarak açık kaynak dosyalarının verilmesi çok mantıklı olur Yinede ellerine sağlık kardeşim.- Katılım
- 19 Nis 2011
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
Sistem çok iyi fakat bazen ek olarak db'de değişiklik yaparsak örneğin bir tane başka antiflag değeri eklersek sql çekilen antiflag değerini sistem 0 olarak görebilir o değerleride tek tek girmek zorunda kalırızbence programın ek olarak açık kaynak dosyalarının verilmesi çok mantıklı olur Yinede ellerine sağlık kardeşim.
ewet bu konuda haklısızn program aslen bana hitaben yazıldı.
uygun bir zaman olur ise bu gibi ayarların yapılması sağlayıp tekrar
konu içeriğini okumadınız galiba. sql kelimesi geçe bilir ama pack ve core işlemleridne kullanılan bir araç.Uygun bölüme taşındı.
proto oluşturucu falan filan gibi diğer konuların oldugu eski yeri daha uygun diye düşünüyorum..
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
Teşekkürler sabite aldım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)