melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NXT Spoiler | Face-to-Face

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uruk-Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 207

Uruk-Hai

Obey your MASTER !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,285
Çözüm
4
Online süresi
21h 15m
Reaksiyon Skoru
1,452
Altın Konu
3
TM Yaşı
9 Yıl 2 Ay
Başarım Puanı
347
MmoLira
1,836
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tanıtımların ardından ringe dönüyoruz. William Regal ilk önce Drew McIntyre'ı çağırıyor. Ardından da NXT'nin yüzü, Glorious'u taktim ediyor. Roode efsane bir giriş gerçekleştiriyor. Ringde güvenlik görevlileri var!!! Roode, eline mikrofonu alıyor. Konuşmaya başlar başlamaz Strong'u yendim, seni de yenerim ve WWE'ye hoşgeldin diyor. Roode, Drew'e bu fırsatı iyi değerlendirmelisin çünkü Roode 2. bir şans vermez diyor. Roode "This is My NXT" diyip duruyor, seyircilerde onu booluyor. Drew'e seçilmiş kişisin diyor. Daha sonra Drew mikrofonu alıyor. Ben NXT şampiyonu olacağım diyor. Drew konuşmaya devam ederken bir anda Strong'un müziği çalıyor. Strong "Ben Roode için geldim, Roode benim aileme hakaret etti, bana hakaret etti" diyor. Konuşmaya devam ederken Roode bir anda sesini kes diyor! Gel dövüşelim diyor. Roode daha sonra "Sen ile Drew haftaya benim kemerim için kapışın, kazanan Takeover'da NXT kemeri için karşıma çıkar" diyor. Roode seyirciye filan gazı veriyor.

Regal'da dayanamayıp haftaya Roderick Strong vs Drew McIntyre maçını duyuruyor. Strong kazanırsa NXT Kemer maçına eklenecek! Daha sonra Roode mikrofonu alıp son bir kez GLORIOUS çekiyor. OHH! Güvenlikleri alıp ringden iniyor. Arka alana giderken de Drew'e sallayıp duruyor.

Şimdi ise ekrana One More Match'cılar geliyor. Sırada onların maçı var....​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri