xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ecchi Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 503978521
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

503978521

Level 5
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
80
Online süresi
1h 39m
Reaksiyon Skoru
22
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
116
MmoLira
35
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Günümüzde birçok insan anime ve mangaları yakından takip ediyor. Gelişen kültürlerle birlikte anime-manga kültürü de değişim ve gelişim göstermekte. Ama bir gelişme var ki bu diğerlerine göre daha üstün buda ecchi ve hentai tarzı +16 anime ve mangaların gelişmesi. Birçok insan ister gizli ister aşikâr bu tür şeyleri izliyor. Her ne kadar siz izlemeseniz de ben daha az açıklık içeren ecchi bölümü hakkında araştırma yaptım ve sizlere sundum umarım ilginizi çeker.
Aslen Japonların yapımcılığını yaptığı bu kültür sıfat manasında kullanılır ve şehvet manasını taşır. Yarı açık-açık tarzda anime ve mangalarda görülür. Karakterleri ve kurgusu +16 seyirciye hitap eder. İnsanların ilgisini çekebilmek için şehvet duygusu animeler de ön plana çıkar ama asıl olay(!) arka planda kalır. Sadece görüntüleri değil içeriğindeki esprilerde bel altıdır. Diziler daha popüler olmasına karşın mangaların yeri küçümsenemeyecek kadar fazladır. Hentai tarzına benzerdir ama onun kadar ileri gidip işin detay kısmını göstermez.
Hentai nedir? diye merak ediyorsan bir sonraki konuma geçebilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri