HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Kendi Kurdugum Servere Gm Ariyorum..
Yaşı +18 Olmak Şartıyla.
Arastırma Yapılacatır +18 Olup Olmadı Takdırde Olmassa Atılacaktır...
BASVURU ICIN ASADAKI SITEYE GIRINIZ ORDAN BASVURUNUZU YAPINIZ..
Ad-Soyad:
Gm Olmayı Neden İstiyorsun :
Kac Sw De Gmlik Yaptın Bilgin varmı:
Pc Kac Saat Kalabilirsin :
Gm Lik Ne demek :
Gm Kimdir Nedir Neyin Nesidir :
Gm Ligi Seviyormusun Gercekten :
Gm Nin Görevi Nedir Oyuculara Ne Yapar Nasıl Gecinir :
[TL] Kurallarina Kesinlikle uyacakmısın : [Bunu Zaman İcinde Görecez]
Msn :
Arkadaslar Servere Sadece 2 Gm Alıcam Bu Soruları Doldurup Herkes Gondersin Lütfen Bakicam.. Lütfen Yalan Konusmayalım yasınız 10 Olupta 20 Demek olmasın Bu Benim Size Ricam dir. Herkes Durustlugunu Konustursun.
Herkese Basarılar...
Yaşı +18 Olmak Şartıyla.
Arastırma Yapılacatır +18 Olup Olmadı Takdırde Olmassa Atılacaktır...
BASVURU ICIN ASADAKI SITEYE GIRINIZ ORDAN BASVURUNUZU YAPINIZ..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ad-Soyad:
Gm Olmayı Neden İstiyorsun :
Kac Sw De Gmlik Yaptın Bilgin varmı:
Pc Kac Saat Kalabilirsin :
Gm Lik Ne demek :
Gm Kimdir Nedir Neyin Nesidir :
Gm Ligi Seviyormusun Gercekten :
Gm Nin Görevi Nedir Oyuculara Ne Yapar Nasıl Gecinir :
[TL] Kurallarina Kesinlikle uyacakmısın : [Bunu Zaman İcinde Görecez]
Msn :
Arkadaslar Servere Sadece 2 Gm Alıcam Bu Soruları Doldurup Herkes Gondersin Lütfen Bakicam.. Lütfen Yalan Konusmayalım yasınız 10 Olupta 20 Demek olmasın Bu Benim Size Ricam dir. Herkes Durustlugunu Konustursun.
Herkese Basarılar...
Son düzenleme:
isim: mustafa kara
Nerde Oturuyorsun :tekirdag corlu
Gm Olmayı Neden İstiyorsun : baska serverde ugrasmayı sevmiorum gmlikden hoşlanıorum
Kac Sw De Gmlik Yaptın Bilgin varmı: 3 sw de gmlik yaptim ( 2 si vps mahalleden bi arkinin sw' si di 1ihamachi )
Pc Kac Saat Kalabilirsin : degişe bilio ama genelde 7-8 saat bazen daha fazla da oluo
Gm Lik Ne demek : gmlik oyun ici düzeni saglayak kişi dir bu bnm görüşüm
Gm Kimdir Nedir Neyin Nesidir : dedigim gibi oyun ici düzeni saglamak yani oyuncilari yönlerdiren kisi.
Gm Ligi Seviyormusun Gercekten : Evt seviorum bazı zorlukları var ama sonucda oyunda bazı yetkileriniz oluo
Gm Nin Görevi Nedir Oyuculara Ne Yapar Nasıl Gecinir : gm nin görevi oyunulari mutlu etmek onlara yardim etmek , oyuncularla saygılı olmak lazım cokda labeli olmak iyi degil orta'yı bilmek gerek
msn : pelan_90@hotmail.com buda bnm msn
Nerde Oturuyorsun :tekirdag corlu
Gm Olmayı Neden İstiyorsun : baska serverde ugrasmayı sevmiorum gmlikden hoşlanıorum
Kac Sw De Gmlik Yaptın Bilgin varmı: 3 sw de gmlik yaptim ( 2 si vps mahalleden bi arkinin sw' si di 1ihamachi )
Pc Kac Saat Kalabilirsin : degişe bilio ama genelde 7-8 saat bazen daha fazla da oluo
Gm Lik Ne demek : gmlik oyun ici düzeni saglayak kişi dir bu bnm görüşüm
Gm Kimdir Nedir Neyin Nesidir : dedigim gibi oyun ici düzeni saglamak yani oyuncilari yönlerdiren kisi.
Gm Ligi Seviyormusun Gercekten : Evt seviorum bazı zorlukları var ama sonucda oyunda bazı yetkileriniz oluo
Gm Nin Görevi Nedir Oyuculara Ne Yapar Nasıl Gecinir : gm nin görevi oyunulari mutlu etmek onlara yardim etmek , oyuncularla saygılı olmak lazım cokda labeli olmak iyi degil orta'yı bilmek gerek
msn : pelan_90@hotmail.com buda bnm msn
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
http://www.turkmmo.com/gm-ilanlari/357514-gm-arayanlar-iceri.html#post1386344
bak bnde gm olamk istiyorum konuma gir bak
bak bnde gm olamk istiyorum konuma gir bak