- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamın Aleyküm Dostlarım ...
Yaklaşık 2-3 Yıldan beridir piyasadan uzaklardayım ve bunun sebebi Vatan borcu Askerliğimi yapıp geldikten sonra Metin2 Alanında [GameMaster « Admin ] yapmadım ve şimdi artık zamanı geldiğini düşünüyorum , ciddi büyük bir proje arıyorum gerçekten ömürlük bir Metin2 Pvp Serveri olanların dikkatine ...
Not: Maddi herhangi bir destek malesef sağlayamıyorum ama manevi olarak tecrübelerimi herkez biliyor , Ben bu işi ciddi ve severek yapıyorum . Örnek : 100 TL ver seni GM yapıcam işte server için lazım gibi şeylerle gelmeyin ama Serverinize sağlam bir [GameMaster « Admin ] Arıyorsanız ben burdayım
Sizleri seviyorum .
İletişim Bilgilerim :
///
Yaklaşık 2-3 Yıldan beridir piyasadan uzaklardayım ve bunun sebebi Vatan borcu Askerliğimi yapıp geldikten sonra Metin2 Alanında [GameMaster « Admin ] yapmadım ve şimdi artık zamanı geldiğini düşünüyorum , ciddi büyük bir proje arıyorum gerçekten ömürlük bir Metin2 Pvp Serveri olanların dikkatine ...
Not: Maddi herhangi bir destek malesef sağlayamıyorum ama manevi olarak tecrübelerimi herkez biliyor , Ben bu işi ciddi ve severek yapıyorum . Örnek : 100 TL ver seni GM yapıcam işte server için lazım gibi şeylerle gelmeyin ama Serverinize sağlam bir [GameMaster « Admin ] Arıyorsanız ben burdayım
İletişim Bilgilerim :
///
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
Sel
- Konular
- 299
- Reaksiyon Skoru
- 117
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 150
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Skype adresinizi yazmamışsınız. Bpm Partner Office ekleyin görüşelim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...