HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yami Yugi, Yami Bakura ve Yami Marik. Bizde bu nesiliz ne yapalım ?Kaç yaşında olursan ol izliyebileceğin bir çizgi dizi sen isimleri söyledikçe karakterleri hatırlamaya başladımyami yugi , seto kaiba bi tanede kız vardı onun ismini unuttum
ama baya güzel insanın hayal gücü geliştiriyor
![]()
Şimdiki çocuklar bakugan veya ben10 galiba ismi tam hatırlamıyorum, onları izliyorlar. Küçük kuzenlerime bylade veya yugioh izletiyorum. 
Yami Yugi, Yami Bakura ve Yami Marik. Bizde bu nesiliz ne yapalım ?Şimdiki çocuklar bakugan veya ben10 galiba ismi tam hatırlamıyorum, onları izliyorlar. Küçük kuzenlerime bylade veya yugioh izletiyorum.
![]()
Tsubasa'da vardı Onuda İzlet Erkekse tabi
o da acayip heyecan verdirtiyor
ama Yu-gi-oh hepsinden farklıydı tabi 
Gallactic Futbol ile Lyoko code çok modaydı eskiden. Aşağıya lyoko'nun resmini koydum belki hatırlarsın.Tsubasa'da vardı Onuda İzlet Erkekse tabio da acayip heyecan verdirtiyor
ama Yu-gi-oh hepsinden farklıydı tabi
![]()
Gallactic Futbol ile Lyoko code çok modaydı eskiden. Aşağıya lyoko'nun resmini koydum belki hatırlarsın.
![]()
Başlangıç " her gezegenin büyüsü varmış, bunlardakine de nefes deniyormuş " Böyleydi hatırladıgım kadarıyla 2006-2007 senesini canlandırıyor buda baya aklımı aldın götürdün. Birde aklıma bir çizgi dizi vardı sanırım "Kazara Canavar" ismi hapşuruyordu filan insan - canavara boyanıyordu sonra kaldırıldı hatırlarmısın bilmem yu-gi-oh dönemlerinde var dı

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)