HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Filesde açık vardır olmadigini iddia eden sw ip atsın girip gösteriyim
fileste acık varsa olan acıgı sölersin çözen olursa çözer ip filn istemek sacma
:
Önce Likle Merhaba Elestiriye Acığım.Dun Paylaşıldı Paylaşldığınıda Bilyorum.Ve Zaten Filesin Yapımcısı Bana İzin Verdi Ve Foruma Guzel Olur Diye Aç Dedi.Ve ve Bu Filesi Yapan Hasanfidan Olduguda Dun Belirtildi Ben Filesi Paylaşmak İçin Hasan Fidandan İzn Almasam Kapanırdı.
Önce Likle Merhaba Elestiriye Acığım.Dun Paylaşıldı Paylaşldığınıda Bilyorum.Ve Zaten Filesin Yapımcısı Bana İzin Verdi Ve Foruma Guzel Olur Diye Aç Dedi.Ve ve Bu Filesi Yapan Hasanfidan Olduguda Dun Belirtildi Ben Filesi Paylaşmak İçin Hasan Fidandan İzn Almasam Kapanırdı.Eline sağlık referans var mı? kaç online test edildi +1k sunucuda kullanılabilir mi bunların güvencesini istiyorum 

Öncelikle Teşşekür Bana Edilmesine Gerek Yok Filesi Hasan Abinin.Ondan İzn Alınarak Paylaşıldı.Sattıldıgı Zaman Server Açmışlarmı Bilemiyorum Oyuzden işey DiyememEline sağlık referans var mı? kaç online test edildi +1k sunucuda kullanılabilir mi bunların güvencesini istiyorum![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)