- Konular
- 2,285
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 21h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 1,452
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 9 Yıl 2 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 347
- MmoLira
- 1,836
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Big Cass, WWE Fransa fan sayfası ile röportaj yapmış. GBOF'ta Enzo Amore ile olan maçı hakkında, 2017 Summerslam ve Universal Championship hakkında konuşmuş.
Universal Title'ı istiyor mu/ alabilir mi?:
'' Keşke SS'deki F4W maçına girebilsem. Eğer o maça girsem, daha önce yapmadığım, yapamadığım, herkesin yapmak istediği şeyi yapmak isterdim. Yani Beast'i indirmek. Yapabileceğime de inanıyorum. Summerslam'deki hayal olayım ise Beast ile teke tekte karşılaşmak. ''
Summerslam için planları:
'' Şu anda Summerslam için bir planım yok. Bana meydan okuyacak biri varsa da hazırım gerçi. Biri bana maç teklif eder, beni yolumdan almaya çalışır ya da beni indirmeye çalışırsa onunla karşılaşırım herhalde. Ancak, Summerslam yolunda bir şeyler olacağına eminim. Beni çekemeyen biri falan. ''
Universal Title'ı istiyor mu/ alabilir mi?:
'' Keşke SS'deki F4W maçına girebilsem. Eğer o maça girsem, daha önce yapmadığım, yapamadığım, herkesin yapmak istediği şeyi yapmak isterdim. Yani Beast'i indirmek. Yapabileceğime de inanıyorum. Summerslam'deki hayal olayım ise Beast ile teke tekte karşılaşmak. ''
Summerslam için planları:
'' Şu anda Summerslam için bir planım yok. Bana meydan okuyacak biri varsa da hazırım gerçi. Biri bana maç teklif eder, beni yolumdan almaya çalışır ya da beni indirmeye çalışırsa onunla karşılaşırım herhalde. Ancak, Summerslam yolunda bir şeyler olacağına eminim. Beni çekemeyen biri falan. ''