Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Makale | Superstar Shake-Up 2017

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uruk-Hai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 617

Uruk-Hai

Obey your MASTER !
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,285
Çözüm
4
Online süresi
21h 15m
Reaksiyon Skoru
1,452
Altın Konu
3
TM Yaşı
9 Yıl 2 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
347
MmoLira
1,836
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

maxresdefault.jpg

Merhabalar, bugün 2017 Superstar Shake up hakkında bir yazı yazmak istiyorum. Öncelikle bence çok iyi bir RTWM ve Wrestlemania izledik. RTWM yolunda yapılan maçlar olsun, promolar olsun bence gayet üst düzeydi. Wrestlemania hakkında keşke dediğim şeyler de var tabiki. Misal keşke Brock Lesnar vs Goldberg feudu kemersiz olmasaydı da Lesnar kemeri daha sonra kazansaydı. Aynı şekilde RTWM yolunda harcanan isimlerin başında John Cena ve The Miz de gelebilir. Bu ikili WM’de inanılmaz yanlış kullanıldı. Cena zaten yavaş yavaş sona doğru gidiyor, adamı bu tip şeylerle neden oyalıyorunuz? Adam hazır formundayken birkaç kemer feuduna veya kaliteli feudlara daha girsin.

Neyse asıl konumuz WM sonrası yapılan eski adıyla Draft olan Superstar Shake up. Önemli ismler brand değiştirdi. Intercontinental şampiyonu Dean Ambrose, yeni Amerika şampiyonu Kevin Owens shake up’da brand değiştirerek kemer değişimlerine sebep oldular. Fırsatlar diyarı diye Smackdown Live’den önemli isimler alındı. The Miz, Bray Wyatt, Ambrose, Alexa Bliss… Smackdown Live’a Jinder Mahal, Lana gibi düşük gösterilen isimler gelse de Queen Charlotte Flair, Sami Zayn, Kevin Owens ve Smackdown’un takım divizyonunu inanılmaz değiştirecek olan New Day de Smackdown’a geçti. O zamanlar Lana hakkında güreşe yeni başladı hiçbir şey başaramaz falan denildi. Lana MITB’de Naomi ile kemer maçına çıktı. Belki bütün kadınların çıkmak istediği maça çıktı ve henüz hazır olmadığını gösterdi. Jinder Mahal… Jobber olarak görülüyordu ancak önce no #1 contender oldu ve Backlash’de Randy Orton’dan kemeri aldı. Birçok kişi bu ikili arasındaki feudun sıkıcılığından şikayetçi ancak ben abartıldığı kadar da sıkıcı olmadığı kanaatindeyim. Jinder Mahal Superstar Shake up ile fırsatlar diyarına geçiş yapıp kendine inanılmaz bir başarı kazandırdı. Smackdown bunun yanında kadınlar divizyonu için 2016’da sakatlık nedeniyle taraf seçmemiş olan Tamina’yı da kadrosuna kattı. Tamina da kadınlar divizyonunda dominant biri olarak değerlendirildi daha sonra Lana ile ittifak kurdular. Bu iki kadınının akibetinin ne olacağını göreceğiz. Rusev Smackdown kadrosuna shake uplandığı zaman acaba neler yapcak demiştik çünkü uzun zamandır ortalarda yoktu. Videolar gönderip kemer maçı için şans istediğinden bahsediyordu. Buna rağmen kemer maçı alamadan Battleground 2017’de John Cena ile bayrak maçı yaptı ve bu milletler arası maçı John Cena kazandı. Rusev’in akibeti de karısınınki gibi belirsiz. Smackdown ne kadar boşalmış gibi gözükse de AJ Styles, Randy Orton, Sami Zayn, New Day, Kevin Owens ve… Payback’de, WM’de kaybettiği kemeri geri alarak Smackdown Live kadrosuna geçen adam… Chris Jericho… (Her ne kadar after Payback şovunda kemeri geri kaybetse de) halen Smackdown’un (Jericho ne kadar bir kez gözükse de adamın kalitesi ve ismi var.) RAW seviyesinde dolaşmasını hatta şu sıralar RAW’dan daha iyi geçmesini sağladılar. Shake Up sonrası Smackdown Live boşalsa da bu fırsatlar diyarını gerçekten hayata geçirmekte şu ana kadar başarılılar.

latest

RAW kadrosuna baktığımızda itibarı WM öncesinde düşük olan ve Kick Off maçında yer alan Intercontinental Kemeri RAW’a geçti. RAW’da kemerin prestijinin tekrar eski haline getirilmesi amaçlandı çünkü Universal Kemeri The Beast’in elinde ve Beast adam gibi rakibi olmadığı için şovlara çok da fazla çıkmıyordu. IC kemeri daha sonra Dean Ambrose’nin sıkıcı reigni yerine The Miz’in eline geçti. Miz bu kemeri gerçekten harika taşıyan bir isim. Her ne kadar ring için çok iyi olmasa da mikrofonu ve karizması ile kemere inanılmaz bir değer ve prestij kattı. The Miz ve Ambrose arasında kemer feudu izledik. UC’nin olmadığı sıralar kemeri tekrar eski prestijine kavuşturmayı başardıklarını düşünüyorum. RAW’a bir başka isim, sürpriz isim Bray Wyatt da geçti. RAW’da olmasına rağmen Payback’de SD’de Randy Orton ile kemer maçının ortada olmadığı HoH maçı yaptı. Tabi o maçın olduğu sıralar Mahal kemeri çalmıştı. Wyatt bu maçı kazanarak feuda son verdi ve RAW’da yeni arayışlar içine girdi. Wyatt bence RAW’a gitmese idi, daha iyi olabilirdi çünkü SD’de olduğu kadar RAW’da bizlere zevk verdiğini düşünmüyorum. Neyse… Bir başka isim eski Smackdown Kadınlar şampiyon Alexa Bliss. Alexa güzelliğiyle herkesi büyülüyor, WM’ye şampiyon gitti ama sakatlıktan dönen Naomi (o zamanlar severdim Naomi’yi) kemeri ondan geri aldı. Alexa da RAW roasterına geçti ve WM’de kemerini koruyan Bayley’den kemeri aldı ve iki brandda da kemer kazanmış ilk ve tek kadın oldu. Shake up sırasında NXT kadrosundan yükselen bir isim de Elias Samson. Belki hiç ses getirmedi ama Elias bizlere RAW şovlarında gelecekte neler yapabileceği ile ilgili inanılmaz şeyler verdi. Balor ile çok iyi maçlar çıkardı ve şu anda umuyorum önümüzdeki Summerslam’de harcanmaz. Gelelim Universal Championumuz ‘’The Beast’’ Brock Lesnar’a. Kemeri aldı ve ortadan kayboldu ancak onun kaybolması IC’nin düşen prestijinin yükseltilmesi için çok iyi oldu. Lesnar kemerini ilk kez Joe’ya karşı savundu ve güzel bir UC maçı çıkardı. RAW’a draft olan bir başka isim de ‘’Jobber God‘’ Curt Hawkins. Bunu da sadece belirtme gereği duydum. Neyse, sonuçta iki brandın da shake up’tan karlı çıktığını düşünüyorum. İki bradda da inanılmaz değişimler oldu fakat şu anda düzen oturdu. RAW’dan shake up olması gereken isimler de vardı. Misal Finn Balor. İlk Universal Şampiyonumuz. Ana kemer potasında o kadar çok adamın arasında kendisine GBOF için no #1 contender maçında galibiyet alamadı ve bence ana kemeri macerası şu anda sona erdi. Finn Balor, Smackdown’un ana kemer potasına girip yeni maceralar izletebilirdi. İlerleyen dönemlerde Finn Balor’un Smackdown kadrosuna geçmesi gerekiyor çünkü RAW’da kendisine fırsat bulabilecek mi meçhul. Son sözü söyleyelim. Shake up’dan sonra ne kadar Smackdown Live boş kaldı gibi gözüke de aslında halen çok kaliteli bir kadroya sahip ve inanılmaz şeyler izletebilecek güce sahip bir roasterı var.

Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri