HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben bugüne kadar hep hosting firmalarından files alarak pvp kurdum ama öyle oluncada haliyle istediğim gibi serveri düzenleyemiyorum. Artık root'unu index'ini source'sini game'si ni falan düzenlemek istiyorum haliyle ama bu şekilde hiç kurmadım pvp. Bu konuları baştan aşağı anlatabilecek varsa çok büyük sevaba girer.
Bu konuda bildiğim tek şey önce firmadan vps almam gerektiği bundan sonra kurulum nasıl olacak bilmiyorum
Mesela şöyle bir files buldum diyelim (ÖRNEK FİLES) (bu arada buradaki Client Source , Client, Game, Server ( Game & Db ) Source nedir hangisinden neyi düzenliyoruz falan bende komple yok
bilmiyorum nedir) bu dosyaları nasıl düzenlicez, düzenledikten sonra serveri nasıl kurcaz böyle olunca buna site kurma, oto pack işlerini de biz mi yapıcaz ? falan işte bu konularda bana yardımcı olabilecek veya örnek konu gösterebilecek arkadaşlarımız varsa hepsine şimdiden çok teşekkürler.