Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ninja için bir kaç eklenti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesut2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 896

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

1-Ninja kamuflaj açtığı zaman küçük haritadanda kaybolsun.Kaybolmadığı zaman zaten bir anlamı kalmıyor. + Olarak Kamuflaj açtığı zaman hareket hızı kazansın.

2-Yukardaki karakterin 3.Skili Metin2de bulunan yakın dövüşün 6.skili yapılabilir.Çünkü 6.skill hızlı saldırının neredeyse aynısı.
3-Okçu için 6.skill Buzdan ok olucak ve kişi hem yavaşlıyacak
4- Okçu ok taktığı zaman atıyorum ateşli ok o zaman ateşli okun vuruş hasarı çoğalacak.
5-Aslında okçular ne kadar uzaktan vurursa o kadar hasar vermeleri gerekir fakat metin2 'de okçu yakından vurunca daha çok hasar veriyor . Tam tersi Ne kadar uzak o kadar damage.
6.Okçunun Serbestçe vurması .Okçu bir hedef seçmesi zorunluluğu var fakat bu zorunluluk kalkmalı ve rahatça vuruş yapabilmeli.

Son düzenleme:
5. Şıkta söylediğinize katılmıyorum okçu mermi atmıyor hocam ilerledikçe ivme alsın ok atıyor mesafesi nedir ki en fazla 100 metre ve ilerledikçe havanın sürtünmesiyle yavaşlar böylece hasar azalır

5. Şıkta söylediğinize katılmıyorum okçu mermi atmıyor hocam ilerledikçe ivme alsın ok atıyor mesafesi nedir ki en fazla 100 metre ve ilerledikçe havanın sürtünmesiyle yavaşlar böylece hasar azalır
şimdi hocam kafana bir ok dayandığını düşün bide ok 100 metre uzaktan vuruncamı daha etkili olur daha hızlı gider ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri