Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Eğer fikirlerimi beğeniyorsanız yada ben yapmak isterim lakin tek kişiyim tarzında düşünen kişiler varsa öğretirse seve seve yardım ederim.
Arkadaşlar şuanda benim bildiğim 3 farklı karakter çıktı.Bence bu 3 karakterde çok gereksiz.Birisi Ninja çakması gibi diğerleri ise savaşçı tarzı.Bunlardan vazgeçerek size aklımda olan karakterleri söyleyeyim.
Not:Aklıma Geldikçe karakter modelleyenler için bunları güncelleyeceğim.
Düşünürken fikirlerimi knight,silkroad,mount and blade ve cengizhan2 den esinti aldım.
1-Çift El Baltacı,ve Çift el Kılıçlı karakter.
2-Yay kullanan karakter CrossBow'da kullanır.
3-Büyücü (Asacı)
4-Tek eli kalkanlı tek eli kılıç & Tek eli kalkan tek eli çift el tarzı mızrak.
5-Nasıl şamanlar yararlı skill basıyorsa atıyorum kutsama bunun aksine zararlı skill basan karakterler olabilir.
6-Fırlatmalı karakter.(Cirit,Fırlatma Baltası veya fırlatma hançeri atabilir.)
7-Hız veya Buff basan karakter.
8-Tüfekci(Gereksiz Olabilir.)
Öncelikle arkadaşlar oyunun hangi tarihte geçtigini bilmiyorum.Lakin tüfek 16.yüzyıl sonlarına dogru kullanılmaya başlandı yani 1590 yılı tarzında, eğer oyuna bir tarih eklersek bence gelebilir güzel bir yenilik olabilir.Ama sıkıntı şu nasıl bir skill eklenebilir.Düşünebilirmi ?
Not:Resimdeki fotolar örnek olması için koydum.İlla aynı karakter olması gerekmiyor.Sadece fikir almanız için koydum.
Bu arada bu tek eli kalkan olan karakterler kısa kılıç ve kısa mızrak kullanır diğerleri uzun kılıç ve uzun mızrak kullanır.
En azından yazdığım karakterlerin oyuna yeni gelen yada bazı kişilerin tasarladıklarından daha güzel olduğunu düşünüyorum
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)