Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar baktık Emrah abi İzmir ve çevresini topladı ve buluştular biz de skype da konuştuk (çaktırmayın kıskandık
) onlar İzmir' de buluşuyorsa bizde İstanbul' da buluşalım dedik .
Şaka bir yana İzmir buluşmasından sonra Skype üzerinden 4-5 kişi yönetim grubundan konuştuk ve İstanbul'da da buluşabileceğimizi düşündük. Eğer uygun olanlar var ise telefon numaralarını bana özelden mesaj atarlarsa geçici olarak buluşma tarihini vs. kesinleştirmek için bir WhatsApp grubu kurabiliriz. Buluşmaya katılabilecekler konu altından yazarsa hem diğer arkadaşlarımız katılımı görmüş olur konu altına yazdıktan sonra bana özel mesaj ile forumdan veya skype dan telefon numaralarınızı iletirseniz WhatsApp grubu kurabilirim
) onlar İzmir' de buluşuyorsa bizde İstanbul' da buluşalım dedik . Şaka bir yana İzmir buluşmasından sonra Skype üzerinden 4-5 kişi yönetim grubundan konuştuk ve İstanbul'da da buluşabileceğimizi düşündük. Eğer uygun olanlar var ise telefon numaralarını bana özelden mesaj atarlarsa geçici olarak buluşma tarihini vs. kesinleştirmek için bir WhatsApp grubu kurabiliriz. Buluşmaya katılabilecekler konu altından yazarsa hem diğer arkadaşlarımız katılımı görmüş olur konu altına yazdıktan sonra bana özel mesaj ile forumdan veya skype dan telefon numaralarınızı iletirseniz WhatsApp grubu kurabilirim

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Gelmeye çalışıcam
Bana diyecekti karışıklık oldu galiba
Bana diyecekti karışıklık oldu galiba![]()
Evet biraz öyle oldu
fotoğraf bekliyoruz şimdiden iyi eğlenceler
+1 geliyorum
Olmaz mıSelam alım var mıdır acaba ??

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...