Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
bende 2006 üyelerindenim hocam fakat her alışverişim sorunsuz geçti bizim amacımız kesip atmak değil minimum seviyeye indirmek bilinçli alışverişte yapsanız turkmmoda her zaman dolandırılırsınız bu bir gerçek artık sizin güvencenizle olmadığı sürece herkeste birbirini dolandırır biz minumum'a çekelim zaten haram yemek isteyen yine yer önlem almak için yardımcı olursanız çok seviniriz.
Yok ben zaten önerilerinize açığım her zaman bu konuyla alakalı. Sadece r10da çok büyük çaplı dolandırıcılıklar oluyor, başıma hiç gelmesede görüyorum. davetiyeli üyelik sistemi çözüm değil yani. Ama diğer yöntemler üzerine çalışmalarımız var yakın zamanda yavaş yavaş aktif edeceğiz
R10 da ücretli tasarım işleri yaptım %90 ödeme aldım ama %10 luk kısıımda ödeme alamadığım insanlar oldu.
havuz sistemi gelirse dolandırcılık büyük ölçüde azalacaktır çalışma olduğuna göre beklemede kalmalısınız..
istediğimiz kadar önlem alalım neredeyse satış yapan kişilerin 1-2 hesapları var forumda ki biz nekdar engellersek önlem alırsak alalım insnaın içinde varsa o gene olur zaten olay şudur kişiden referans istersin gidersin referanslar ile konuşursun forumdaki yeni üyeliklerdense eski tanınmış kişiler ile alış veriş yapmanızı öneririm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)