- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,274
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,315
- DevLira
- 74
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Redo of HealerArkadaşlar seneler önce izledigim bir anime var nasil aradiysam bulamadım
Şimdi ana karakterimizin yaninda bir peri var bu peri anında öldürme yeniden hayata döndürme gibi özellikleride var ve bu peri ana karakterimize aşık nasil olduysa bu peri gelecekden gelip ileride geleceği kötü etkileyecek bir şeyi durdurmaya çalışıyor ama ana karakterimizin yaninda yaşıyan ve ana karakterimize aşık olan bu peri ana karakterimizi öldürüp duruyor ana karakterimiz her bolum en az 5 6 defa ölüp yeniden diriliyor perinin değiştirmek istediği gelecek ise ileride bir adam çıkıp tüm kızları kölesi veya hizmetçisi yapiyor ileriki bölümlerde gelecekden baska bir peri geliyor ve bu kızlari kölesi yapan kişinin aslında bizim ana karakterimiz olduğunu söylüyor animenin konusu böyle bölümü azdı 6 7 bölüm bir şey olması lazım şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
CharlotteBen eskiden bı anime izlemiştim anime eskiydi belli olay özel güçleri olan insanları bı adaya topluyolar orda eğitim görüyorlar baş karakterin gücü belli değil kimse bilmiyor sonra okula devlet tarafından gönderilen casus bir kız geliyor kız bu oğlanla yakinlaşiyor ve buluşmaya gidiyorlar ve kız orda oğlanı öldürüyor sonra bütün okulu yavaş yavaş öldürmeye başliyor böyle bir animeydi YouTube'dan izlemiştim
Sakasama no Patema olabilirBir çocuk var ve kütüphaneden bir kitap alıyor fakat bir karga çocuğun kirabını çalıyor çocuk karganın peşinde gidiyor fakat çocuğun 10 yıl sonraki hali oraya ışınlanıyor adamın amacı 10 önce havaifişek gösterisinde yıldırımdan ölen sevgilisini kurtarmak bunun için çocuğa talimatlar veriyo
- Konular
- 0
- Online süresi
- 15m 34s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
Bir anime vardı. Seçilmiş insanlar uzay gemisi şeklinde araçlar kullanabiliyordu (ama uzaya çıkmıyorlar). Bu araçlar onu sürecek kişiyi kendisi seçiyordu. (Seçtiği kişilerin vücudunun görünen bir yerine dövme gibi bir iz bırakarak). Ve bir tane kız(başrol değil) bu araçları kullananların içinden bir kız yani neyse bu kızda uzay gemisinin bıraktığı iz affedersiniz ama genital bölgesine yakın bir yerdeydi sebebi ise o araçların bulunduğu depoda eğlencesine çıplak bir şekilde dolaşmasi. Ve bu şekilde dolaşırken de bir tane araç bu kızı seçiyordu ve kızin her yeri göründüğü için rastgele bir yere iz bırakıyordu o iz de oralara denk gelmiş işte. Neyse bu örgütün düşmanlarının içinde bu kızın abisi de var öz değil ama abi diyor ve kız abisinin düşman takımında olduğunu biliyor ama birbirlerine karişmiyorlar. Abisi kızı kullanarak(kızın haberi yok) kızın olduğu takıma saldırı düzenlemeye falan çalışıyo. Bu şekilde bir animeydi ismini hatırlamıyorum ilk izlediğim animemdi o yuzden ismini öğrenmek çok istiyorum umarım yardımcı olabilirsiniz

- Konular
- 0
- Online süresi
- 22m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
2017-2018 senelerinde youtubeta bi anime izlemiștim iseaki ve harem di ana karakter bașka dunyaya acilan bir kapiya düşüyordu orda yarı elf cüce ve hayvan insanlar vardi yarı elfler dışlanıyor du kraliçeleri genç bir kızdı. Anna karakterin kraliçe ile hamam sahnesi vardi ama ana karakter ifetliydi bakmiyodu bide futbol sahnesi vardı okul yapiyolardi okulda bi futbol oynuyorlardi cüceler ve elfler. Bașka bir bölümde ise ana karakter eve geldiginde hizmetçi yarı elf ondan gizlice onla beraber dünyaya geliyordu falan yarıelf banyo yapiyodu külodu yoktu ana karakter bakala ona külot almaya gidiyordu.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 18m 40s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 95
- DevLira
- 0
Animeyi eskiden televizyonda izlemiştim ana karakterin veya karakterlerden biri kafasında don yada çift taraflı bir şapka takiyordu bir diğeri ise turuncu saçlı biriydi silahı iblis ti bu evrende iblis silahların baya yaygın olduğunu hatırlıyorum iblis silahlar göz şeklinde silahlara hapsolmuşlardı
Hatta animenin sonlarını emin olmamakla iblis kralın şekil değiştirdiğini hatırlıyorum baya aradım ancak animeyi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Hatta animenin sonlarını emin olmamakla iblis kralın şekil değiştirdiğini hatırlıyorum baya aradım ancak animeyi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 12m 32s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Ben bir anime arıyorum ismini hatırlamıyorum ama fragmanı hatırlıyorum
Anne baba ve kız dan oluşan bir aile var annenin bir iblisi var beyaz bir iblis baba da eski suikastçılardan biri . Kız akşam evin bahçesinde oynarken anenai ve babası kızı bir seylerden koruyacaklarini konuşuyorlardı o sırada içerde bir gölge belirdi sonra insan formuna girdi baba hemen onu silahla vurdu ama kan babanın gözüne sıçradı sonra baba kontrolü dışında hareket etmeye başlıyor ve eşine beni öldür diye bağırıyor kadın da kocasını öldürüyor ama kan ona da sıçradı kadın da daha da kontrolü kaybetmeden iblis kızımı koru diye emir veriyor ve iblis beliriyor ve tereddüt etmeden sahibini öldürüp küçük kızı koruyor
Anne baba ve kız dan oluşan bir aile var annenin bir iblisi var beyaz bir iblis baba da eski suikastçılardan biri . Kız akşam evin bahçesinde oynarken anenai ve babası kızı bir seylerden koruyacaklarini konuşuyorlardı o sırada içerde bir gölge belirdi sonra insan formuna girdi baba hemen onu silahla vurdu ama kan babanın gözüne sıçradı sonra baba kontrolü dışında hareket etmeye başlıyor ve eşine beni öldür diye bağırıyor kadın da kocasını öldürüyor ama kan ona da sıçradı kadın da daha da kontrolü kaybetmeden iblis kızımı koru diye emir veriyor ve iblis beliriyor ve tereddüt etmeden sahibini öldürüp küçük kızı koruyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)