HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
+
website bilgin varsa skyp tan ulaşabilirmisin . f.68984@outlook.com.trknk 16 yaşındayım photoshop bilgim yok ama diyerleri var forum hariç onu denerim bi biraz bilgim var site kurdum ama forum sitesi kurmadım denerim![]()
website bilgim varmı emin değilim herşeyi deniye deniye öğrendimwebsite bilgin varsa skyp tan ulaşabilirmisin . f.68984@outlook.com.tr
bazen yardımlar aldım onuda bi denerim ben skype kullanmıyorum öyle programlarda pc mavi ekran veriyo çöküyo biten site üzerinden dc kullanıyorum 
size canlı ulaşmak için sosyal medya hesaplarınız varmı facebok ?website bilgim varmı emin değilim herşeyi deniye deniye öğrendimbazen yardımlar aldım onuda bi denerim ben skype kullanmıyorum öyle programlarda pc mavi ekran veriyo çöküyo biten site üzerinden dc kullanıyorum
![]()
face felan pek sosyal medya kullanmam ama birazdan bitane açarımsize canlı ulaşmak için sosyal medya hesaplarınız varmı facebok ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)